L.Enrique: L.Messi - geriausias visų laikų futbolininkas © JumpStory nuotr.

„Lionelis Messi – geriausias visų laikų futbolininkas“, - apie savo puolėją kalbėjo „Barcelona“ treneris Luisas Enrique. Argentinietis antradienį Čempionų lygos rungtynėse pelnė „hat-tricką“ ir tapo rezultatyviausiu visų laikų Čempionų lygos žaidėju.

27 metų L.Messi iš viso yra įmušęs 74 įvarčius ir aplenkė legendinį Raulį (71). Tuo tarpu vietą kitame etape jau užsitikrinusi „Barcelona“ 4:0 sutriuškino Nikosijos APOEL.

„Esu labai patenkintas. Mes žaidėme gerai ant sudėtingos dangos. Atakavome tvarkingai ir puikiai spaudėme varžovus. Mes turime savo žaidimo stilių. Tas geriausiai apibūdina „Barca“ pastaraisiais metais“, - užtikrino L.Enrique.

Čempionų lygos rekordą L.Messi pagerino praėjus vos trims dienoms po to, kai argentinietis tapo rezultatyviausiu visų laikų Ispanijos čempionato žaidėju.

„Tai žaidėjas, kuris dar ilgai mus stebins“, - įsitikinęs L.Enrique.

„Pasiekti rekordą tokiose varžybose, kaip Čempionų lyga, yra nuostabu. Tačiau nepaisant to, tai buvo labai svarbios rungtynės. Mes iškovojome tris taškus ir tai yra svarbiausia. Turime nesustoti ir toliau žengti šiuo keliu“, - kalbėjo keturiskart „Ballon d'Or“ laimėtojas.

Pirmąjį įvartį katalonams pelnė Luisas Suarezas. Tai buvo pirmasis urugvajiečio įvartis „Barcelona“ komandoje.

Nepaisant to, kad penkerias rungtynes jam nepavyko pasižymėti, L.Suarezas patikino visada žinojęs, kad laikas pirmajam įvarčiui dar ateis.

„Nė kiek dėl to nesijaudinau. Buvau ramus, nes žinojau, kad ir be įvarčių padedu komandai. Svarbiausias dalykas – bendras rezultatas“, - įsitikinęs šią vasarą į Barseloną persikėlęs L.Suarezas.

Šiuo metu F grupėje „Barcelona“ užima antrąją vietą (12 tšk.) ir vienu tašku atsilieka nuo „Paris Saint Germain“ komandos. Būtent su prancūzais katalonai žais kitas rungtynes. Antradienį PSG 3:1 nugalėjo Amsterdamo „Ajax“ komandą.

„Žinojome, kad PSG bus favoritė šiose rungtynėse. Tačiau mes su jais žaisime Barselonoje“, - nukirto L.Enrique.

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...