"L'Equipe": P. Pogba gailisi dėl savo sprendimo sugrįžti į "Man Utd"

Šiandieninėje "L'Equipe" publikacijoje didžiulis dėmesys skiriamas ne tik Paryžiaus "Saint-Germain" ekipai, bet ir ne patį geriausią sezoną žaidžiančiam Pauliui Pogba.

24-erių metų futbolininkas 2016 metų vasarą grįžo į "Manchester United". Futbolo pagrindų "raudonųjų velnių" akademijoje išmokęs prancūzas nusprendė palikti Turino "Juventus" ir 105 mln. eurų vėl tapti Mančesterio ekipos žaidėju.

"L'Equipe" praneša, kad P. Pogba dėl šio sprendimu labai nesidžiaugia. Teigiama, kad saugas pradėjo gailėtis, jog grįžo į Angliją, o pagrindinė to priežastis - buvimas komandoje, kurioje vadovauja Jose Mourinho.

Dėl traumos ilgą laiką šį sezoną nežaidęs saugas pastaruoju metu palaiko ne itin gerus santykius su strategu, o paskutiniuose mačuose nežaisdavo pilnų 90 minučių ir kelis kartus buvo paliktas ant suolo.

P. Pogba yra nepatenkintas ne vien dėl to, kad turi tarpusavio nesutarimų su J. Mourinho, o ir dėl pastarojo pasirinkto žaidimo stiliaus, kuriame nukenčia jo atakuojančios savybės.

Įvairių pranešimų teigimu, P. Pogba prieš persikeldamas į Mančesterį turėjo pasiūlymą iš Madrido "Real". Prancūzas tik dabar supranta, kad jo pasirinkimas nebuvo pats tinkamiausias.

P. Pogba su "Man Utd" turi kontraktą iki 2021 metų. Žinant kokią investiciją į futbolininką atliko "raudonieji velniai", sunku tikėtis, kad saugui artimiausiu metu bus leista išvykti.