"Levante" atmetė "Atletico" pasiūlymą už Kosta Rikos rinktinės vartininką K.Navasą

Kosta Rikos rinktinės vartininkas Keyloras Navasas sulaukė pasiūlymų iš Ispanijos čempionų Madrido "Atletico" klubo.

"Levante" gretose rungtyniaujantis vartų sargas puikiai žaidžia viso čempionato metu, o sekmadienį vykusiame pasaulio čempionato aštuntfinalyje tarp graikų ir Kosta Rikos rinktinės padėjo savo komandai žengti į ketvirtfinalį, 11 metrų baudinių serijoje atlaikęs Theofanis Gekas smūgį.

Praėjusį sezoną futbolininkas taip pat žibėjo ir "Levante" klubo gretose bei kai kurių futbolo apvžalgininkų buvo renkamas į simbolinę čempionato rinktinę.

Madrido "Atletico" klubas kitą sezoną liks be vartų sargo Thibaut Courtois, kurį į "Chelsea" klubą nori susigrąžinti strategas Jose Mourinho.

Pranešama, kad "Atleti" ekipa "Levante" klubui pasiūlė 6 mln. eurų ir puolėją Leo Baptistao, tačiau toks pasiūlymas prezidento Quico Catalano netenkino.

K.Navasas savo kontrakte turi numatytą 10 mln. eurų išpirkos sumą, tačiau, anot prezidento, vartininkas yra vertas kur kas daugiau.

"6 mln. eurų ir Leo Baptistao nėra lygu 10 mln. eurų. Tokia yra jo išpirka, tačiau jis vertas daugiau", - tikino Q.Catalano.

Tuo tarpu pats žaidėjas apie savo ateitį kol kas nesiryžta kalbėti.

"Dabar svarbiausias dalykas yra pasaulio čempionatas. Kitus dalykus svarstysiu vėliau, dabar noriu mėgautis futbolu", - tvirtino 27-erių metų vartininkas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...