LFF pradėjo bendradarbiavimą su Ukrainos futbolo federacija

Lietuvos futbolo federacija (LFF) stiprina tarptautinius ryšius – penktadienį oficialiai pradėtas bendradarbiavimas su Ukrainos futbolo federacija (FFU).

Penktadienio rytą „Kempinski Hotel Cathedral Square“ viešbutyje pasirašytas abiejų šalių memorandumas. Susitarimą pasirašė LFF prezidentas Tomas Danilevičius ir FFU viceprezidentas Konstiantynas Jelisejevas.

T. Danilevičiaus teigimu, nauja partnerystės kryptis leis LFF praplėsti savo akiratį ir išnaudoti kitas galimybes vystyti Lietuvos futbolą.

„Džiaugiamės pradėtu bendradarbiavimu su Ukrainos futbolo federacija. Siekiame būti dinamiški ir vertiname glaudžius ryšius su užsienio šalimis – taip galime semtis gerosios praktikos ir organizuoti tarpusavio projektus. Su Ukrainos atstovais turėjome produktyvius susitikimus, kurie išaugo į norą pradėti bendradarbiavimą. Tikimės, jog jis bus konstruktyvus ir galėsime išnaudoti turimas galimybes“, – teigė T. Danilevičius.

Siekdamos konstruktyvaus bendradarbiavimo, abi šalys susitarė dėl nekomercinio bendradarbiavimo ir partnerystės. LFF ir FFU planuoja keistis naudinga informacija, patirtimi, rengti šalių specialistų mainus, skatinti futbolo mokymo ir treniravimo procesus, rengti konferencijas ir seminarus.