Liepos 1 d. transferai ir gandai: "Man City" ruošia įspūdingą pasiūlymą už K.De Bruyne

Liepos 1-oji – oficiali vasaros transferų lango atidarymo diena. Ta proga lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas „Eurofootball.lt“ iki pat uždarymo dienos padės sekti įvairiausius gandus bei įvykusius sandorius futbolo pasaulyje.


„Manchester Evening News“ praneša, kad „Manchester City“ ketina pasiūlyti 50 milijonų eurų už „Wolfsburg“ žvaigždę Keviną De Bruyne.

***

Paryžiaus „Saint-Germain“ ekipoje mažai pasireikšti gaunantis Yohanas Cabaye yra arti sugrįžimo į Anglijos „Premier“ lygą. „Daily Mirror“ skelbia, kad prancūzas persikels į „Crystal Palace“.

***

„Gazzetta dello Sport“ praneša, kad Turino „Juventus“ akiratyje atsidūrė patyręs PSG centro gynėjas Thiago Silva.

***

„Sky Spors“ teigimu, „Manchester United“ pateikė 40 milijonų eurų pasiūlymą Madrido „Real“ klubui už gynėją Sergio Ramosą.

***

Milano „Inter“ siekia iš Londono „Chelsea“ įsigyti saugą Johną Obi Mikelį. Pasak „Daily Mail“, nepavykus šioms deryboms, italai bandytų prisivilioti Felipe Melo iš Stambulo „Galatasaray“.

***

„Corinthians“ ekipoje rungtyniaujantis, tačiau klubo vadovų nebegeidžiamas puolėjas Alexandre Pato gali sugrįžti į Italiją. Kaip praneša įvairūs šaltiniai, Romos „Lazio“ brazilą įsigys už 8 mln. eurų.

***

Radamelis Falcao kitą sezoną greičiausiai ir toliau žais „Premier“ lygoje. „The Independent“ teigimu, kolumbietis po atostogų prisijungs prieš Londono „Chelsea“ stovyklos užsienyje ir oficialiai pasirašys sutartį.

***

Liverpulio „Everton“ susitaikė su mintimi, kad šią vasarą komandą paliks Seamusas Colemanas. „Daily Telegraph“ skelbia, kad „irisai“ rado pamainą jam – „Leeds United“ gynėją Samą Byramą.

***

Madrido „Atletico“ ekipą palikti žadantis Arda Turanas atsisako galimybės persikelti į „Manchester United“. Turko tikslas – atvykti į Jose Mourinho treniruojamą „Chelsea“ klubą. („Daily Star“)

***

„Liverpool“ įsijungė į lenktynes dėl „Monaco“ centro gynėjo Aymeno Abdennouro įsigijimo. („Mirror“)

***

„Metro“ trimituoja, kad „Liverpool“ svarsto apie Gonzalo Higuaino arba Mario Gomezo įsigijimą. Pastarasis yra vertinimas kur kas mažesne suma.

***

Portugalijos rinktinės puolėjas Ederis už 7 mln. eurų sumą persikels į „Swansea City“, praneša „Daily Mirror“.

***

Milano „Inter“ nori dar vieno Madrido „Atletico“ žaidėjo. Kaip rašo „Gazzetta dello Sport“, „Nerrazzuri“ nusitaikė į saugą Mario Suarezą.