Liepos 10 d. transferai ir gandai: artėjantis C. Ronaldo perėjimas ir posūkis Jorginho istorijoje

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


Iš Europos turnyrų pašalinto "Milan" sporto direktorius Massimiliano Mirabelli patikino, jog komandos lyderis Suso dėl taupymo priemonių į "Inter" klubą tikrai neišvyks.

***

Stambulo "Fenerbahce" nori įsigyti traumų kamuojamą Liverpulio "Everton" krašto puolėją Yannicką Bolasie ("Sky Sports").

***

"Nice" snaiperis Alassane'as Plea ketina atsisakyti "Premier" lygos klubų pasiūlymų bei keltis į Monchengladbacho "Borussia" ("RP Online").

***

"Napoli" ieško, kuo pakeisti ilgalaikę traumą patyrusį dešiniojo krašto gynėją Faouzi Ghoulamą. "Serie A" ekipos akiratyje atsidūrė Matteo Darmianas bei Šime Vrsaljko (Gianluca Di Marzio).

***

"Manchester City" susisiekė su Madrido "Real" dėl galimybės įsigyti saugą Mateo Kovačičių, praneša Anglijos dienraštis "Daily Mirror". Stringant deryboms dėl Jorginho "miestiečiai" taip pat žvalgosi į Miralemą Pjaničių bei Mario Leminą.

Pasak "Tuttosport", brazilą nugvelbti iš "Man City" panosės sieks Londono "Chelsea", su kuriuo yra siejamas buvęs "Napoli" treneris Maurizio Sarri. "Aristokratai" tikisi sandorį užbaigti už 60 mln. eurų.

***

Dortmundo "Borussia" išvyksiantį Andrejų Yarmolenko nori pakeisti Londono "Crystal Palace" gretose spindinčiu Wilfriedu Zaha ("The Sun").

***

Londono "Tottenham" dar kartą kreipėsi į "Bordeaux", nes nori prisivilioti krašto puolėją Malcomą ("Le10Sport"). 21-erių metų brazilu taip pat domisi Milano "Inter", bet jis gali tapti ir Edeno Hazardo pamaina "Chelsea" gretose.

***

Robertas Lewandowski yra pasirengęs likti Miuncheno "Bayern". Po prasto pasirodymo pasaulio čempionate vokiečiai gali už jį taip ir nesulaukti jokio įspūdingo pasiūlymo ("Bild").

***

Cristiano Ronaldo perėjimas į Turino "Juventus" gali būti užbaigtas jau per artimiausias dvi dienas, praneša įprastai patikimi "Sky Sports" šaltiniai.

***

OFICIALU: Fernando Torresas karjerą tęs Japonijoje - puolėjas sukirto rankomis su "Sagan Tosu" klubu.