Liepos 10 d. transferai ir gandai: "Man Utd" paaukos beveik 100 mln. eurų už A.Di Marią ir M.Hummelsą

Vasaros futbolininkų perėjimo langas tik prasideda, todėl naujienų portalas "Eurofootball.lt" kasdien Jums pateiks įdomiausius gandus bei naujienas apie galimus ir jau įvykusius žaidėjų transferus.


Londono "Arsenal" rengia 30 milijonų eurų pasiūlymą Madrido "Real" klubui dėl Sami Khediros įsigijimo. Arsene'as Wengeras jau kurį laiką aktyviai domisi vokiečio paslaugomis.

***

"Liverpool" klubas susidomėjo "Swansea City" duetu. Pasak Anglijos spaudos, "raudonieji" bandys įsigyti Wilfriedą Bony ir Beną Daviesą.

***

"Manchester United" žada išleisti 94 milijonus eurų dviems naujiems pirkiniams. "The Guardian" rašo, jog Louisas van Gaalas tikisi įsigyti Angelį Di Marią ir Matsą Hummelsą.

***

"Cardiff City" centro gynėjas Stevenas Caulkeris nori šią vasarą prisijungti prie "Liverpool" ekipos, nors juo ypatingai domisi QPR ir "Crystal Palace" klubai. Futbolininkas yra vertinamas 8 mln. svarų sterlingų suma.

***

"Arsenal" treneris A.Wengeras pasaulio čempionato metu aktyviai stebėjo Kolumbijos rinktinės vartininką Davidą Ospiną. Manoma, kad kolumbietis pakeistų klubą palikusį Lukaszą Fabianskį.

***

Liverpulio "Everton" komandą artimiausiu metu sustiprins Kolumbijos rinktinės saugas Carlosas Sanchezas. "Elche" už jį gaus 2 milijonus eurų.

***

Romelu Lukaku atmetė galimybę išvykti į Londono "Tottenham", nors "Spurs" už belgą jau rengė 20 mln. svarų sterlingų pasiūlymą. Puolėjas nori žaisti komandoje, kuri varžosi UEFA Čempionų lygoje.

***

Jau šiandien turėtų pasirodyti oficiali žinia apie Luisą Suarezą. Skelbiama, kad "Barcelona" už urugvajietį "Liverpool" klubui paklojo 88 milijonus eurų.

***

Buvęs Londono "Chelsea" puolėjas Didieris Drogba laukia pasiūlymo iš Turino "Juventus". Veteranas svajoja karjerą užbaigti žaisdamas Čempionų lygoje.

***

Paryžiaus "Saint-Germain" planuose išlieka "Juventus" saugas Paulis Pogba. "Daily Star" rašo, kad Prancūzijos čempionai "Bianconeri" ekipai pasiryžo sumokėti 75 mln. eurų.

***

Milano "Inter" nori įsigyti "Manchester City" komandoje vietos nerandantį puolėją Stevaną Jovetičių, tačiau "miestiečiai" kol kas atmeta pasiūlymus už futbolininką.

***

"Roma", atrodo, kad nurungė "Liverpool" klubą lenktynėse dėl Miuncheno "Bayern" krašto puolėjo Xherdano Shaqiri įsigyjimo. Italijos vicečempionams šveicaras turėtų kainuoti 20 mln. eurų.

***

OFICIALU: Londono "Tottenham" oficialiai pranešė, kad komandos vartininkas Hugo Lloris pasirašė naują penkerių metų sutartį su klubu.

OFICIALU: Madrido "Atletico" atsisveikino su saugu Diego, kuris nuo šiol karjerą tęs Turkijoje, Stambulo "Fenerbahce" ekipoje.

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...