Liepos 11 d. transferai ir gandai: "Barcelona" akiratyje - M.Hummelsas ir J.Vertonghenas

Vasaros futbolininkų perėjimo langas tik prasideda, todėl naujienų portalas "Eurofootball.lt" kasdien Jums pateiks įdomiausius gandus bei naujienas apie galimus ir jau įvykusius žaidėjų transferus.


Gausiai šią vasarą apsipirkinėjanti "Barcelona" nusitaikė į gynėjų tandemą. Skelbiama, kad katalonai nori įsigyti Matsą Hummelsą ir Janą Vertongheną.

***

Anglijos spauda praneša, kad Angelis Di Maria suderino asmenines kontrakto sąlygas su "Manchester United" ir iš Madrido "Real" klubo jis persikels už 60 mln. eurų sumą.

***

Londono "Chelsea" užbaigė derybas su Madrido "Atletico" dėl kairiojo krašto gynėjo Felipe Luiso įsigijimo. Artimiausiu metu "mėlynieji" turėtų patvirtinti apie įvykusį sandorį.

***

Į "Stamford Bridge" gali grįžti jo legenda Didieris Drogba. Pasak Anglijos spaudos, Jose Mourinho norėtų vienam sezonui pasikviesti 36-erių metų puolėją.

***

"Manchester City" saugu Jacku Rodwellu domisi net 10 Anglijos klubų. Tai - "Tottenham", "Newcastle", "Sunderland", "Hull City", "Stoke City", "Southampton", "West Ham", "Swansea", "West Brom" bei "Everton".

***

Madrido "Real" bandys pratęsti sutartį su Sami Khedira, tačiau šis nori 10 mln. eurų atlyginimą per metus. "Sport" skelbia, kad "baltieji" bus priversti parduoti vokietį.

***

"Feyenoord" atmetė 6 milijonų eurų "Newcastle" klubo pasiūlymą už dešiniojo krašto gynėją Darylą Janmaatą.

***

Madrido "Real" ekipa Tonį Kroosą pristatys kitą savaitę. UEFA Čempionų lygos nugalėtojus vokietis papildys už 25 milijonus eurų ir pasirašys šešerių metų sutartį.

***

"Monaco" nusitaikė į atraminį "Wolfsburg" saugą Luizą Gustavo. Brazilijos rinktinės nario sutartyje numatyta 35 milijonų eurų išpirkos suma.

***

Londono "Arsenal" artėja link susitarimo su Madrido "Atletico" dešinio krašto gynėju Javi Manquillo. "Kanonierius" greičiausiai paliks Carlas Jenkinsonas, todėl ispanas sudarys konkurenciją Mathieu Debuchy.

***

Su Londono "Chelsea" klubu vis dažniau siejamas Paulis Pogba vakar buvo aptiktas Londone. Spauda nieko nelaukdama pradėjo skelbti, jog prancūzas atvyko suderinti kontraktą su "mėlynaisiais".

***

"Manchester United" įsitraukė į lenktynes dėl "Swansea" krašto gynėjo Beno Davieso įsigijimo. Į futbolininką taip pat taikosi "Tottenham" ir "Liverpool".

***

"Manchester City" klubas sutiko "Porto" klubui sumokėti 40 mln. eurų už gynėją Eliaquimą Mangalą, tačiau prancūzas svarsto galimybę žaisti "Chelsea" komandoje.

***

Tas pats "Chelsea" klubas norėtų savo gretose matyti San Sebastiano "Real Sociedad" krašto puolėją Antoinę Griezmanną, tačiau į jį taikosi "Liverpool", "Arsenal" ir Madrido "Real".

***

"West Ham" žada pakloti 15 milijonų eurų už Ekvadoro rinktinės žvaigždę Ennerą Valencią. Pasaulio čempionate sužibėjęs puolėjas rungtyniauja Meksikoje.

***

OFICIALU: "Milan" vienam sezonui puolėją Alessandro Matri skolina "Genoa" klubui.

OFICIALU: Brėmeno "Werder" vienuolikę sustiprino bosnis Izetas Hajrovičius, kurio kontraktas su Stambulo "Galatasaray" baigėsi šią vasarą.

OFICIALU: Lėverkuzėno "Bayer" nuomos pagrindais į Londono "Fulham" klubą siunčia Graikijos rinktinės gynėją Konstantinosą Stafylidisą.