Liepos 12 d. transferai ir gandai: S.Khedira yra arti persikėlimo į "Chelsea"

Vasaros futbolininkų perėjimo langas tik prasideda, todėl naujienų portalas "Eurofootball.lt" kasdien Jums pateiks įdomiausius gandus bei naujienas apie galimus ir jau įvykusius žaidėjų transferus.


Pasak Anglijos spaudos, Londono "Chelsea" nurungė "Arsenal" klubo lenktynėse dėl Sami Khediros įsigijimo. Madrido "Real" už vokietį turėtų gauti 30 milijonų eurų.

***

Tuo tarpu Londono "Arsenal" surado žaidėją, kuris pirkinių sąraše pakeis S.Khedirą. Arsene'as Wengeras už Lėverkuzeno "Bayer" atraminį saugą Larsą Benderį siūlys 20 mln. svarų sterlingų.

***

Londono "Tottenham" artimiausiu metu pateiks 18 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą "Swansea" ekipai už puolėją Wilfriedą Bony.

***

Madrido "Atletico" sutiko vienam sezonui paskolinti dešiniojo krašto gynėją Javį Manquillo "Arsenal" komandai, praneša "Daily Telegraph".

***

"Chelsea" tikisi už 10 milijonų eurų įsigyti 19-metį Paryžiaus "Saint-Germain" saugą Adrieną Rabiotą.

***

"Milan" šią vasarą greičiausiai atsisveikins su dar vienu brazilu. "The Sun" skelbia, jog Robinho sutiko keltis į MLS lygą, kur gins "Orlando City" garbę.

***

Liverpulio "Everton" klubą netrukus oficialiai turėtų papildyti Bosnijos ir Hercegovinos rinktinės saugas Muhamedas Bešičius.

***

"Manchester United" ir "Chelsea" susidomėjo galimybe iš "Barcelona" ekipos įsigyti buvusį "Arsenal" saugą Alexą Songą, tačiau katalonai už kamerūnietį nori gauti 20 mln. svarų sterlingų.

***

"Montpellier" prezidentas Louisas Nicollinas pranešė, kad "Newcastle" užbaigė derybas dėl krašto puolėjo Remy Cabella įsigijimo.

***

"Man City" medžiojamas "Porto" centro gynėjas Eliaquimas Mangala atsidūrė "Chelsea" ir "Man Utd" taikiklyje. "Raudonieji velniai" už prancūzą žada nepagailėti 32 mln. svarų sterlingų.

***

Anglijos spauda informuoja, kad Patrice'as Evra yra viena koja Turino "Juventus" vienuolikėje, tačiau "Man Utd" iš Italijos čempionų nusipirks Arturo Vidalį.

***

Madrido "Real" akiratyje atsidūrė "Man Utd" puolėjas Danny Welbeckas. Carlo Ancelotti anglą norėtų pakeisti į "Juventus" išvyksiantį Alvaro Moratą.

***

OFICIALU: "Barcelona" klubą palieka ir į "Granada" keliasi 24-erių metų vartininkas Oieras.

OFICIALU: "Milan" pranešė, kad įgijo visas teises į gynėją Adilą Rami. Prancūzas į "Rossoneri" sausio mėnesį atvyko nuomos pagrindais, tačiau šiandien buvo pasirašyta trejų metų sutartis.