Liepos 15 d. transferai ir gandai: A.Vidalis matuojasi "Man Utd" marškinėlius

Vasaros futbolininkų perėjimo langas tik prasideda, todėl naujienų portalas "Eurofootball.lt" kasdien Jums pateiks įdomiausius gandus bei naujienas apie galimus ir jau įvykusius žaidėjų transferus.


"Manchester United" šią vasarą tikisi įsigyti dar tris naujus futbolininkus. Tai - Angelį Di Marią ("Real"), Matsą Hummelsą ("Borussia") ir Arturo Vidalį ("Juventus").

***

Londono "Chelsea" už gynėją Felipe Luisą Madrido "Atletico" ekipai paklos 25 milijonus eurų. Brazilas netrukus turėtų atlikti medicininius patikrinimus.

***

Londono "Arsenal" nori, kad "Manchester United" klubas įtrauktų į derybas Chrisą Smallingą. Manoma, kad Arsene'as Wengeras sutiktų Thomasą Vermaeleną pakeisti anglu.

***

Paryžiaus "Saint-Germain" gretas paliks Christophe'as Jalletas, kuris karjerą tęs "Lyon" komandoje, rašo "L'Equipe".

***

Milano "Inter" nori prisivilioti puolėją iš Anglijos. Pasak pranešimų, tai gali būti Londono "Tottenham" narys Roberto Soldado arba "Fulham" ekipai priklausantis Kostas Mitroglou.

***

Pasak "Tuttosport", "Napoli" ir "Swansea" užbaigė derybas dėl Michu perėjimo. Rafaelio Benitezo vadovaujamą komandą ispanas papildys už 8 milijonus eurų.

***

"Monaco" susidomėjo "Wolfsburg" atraminiu saugu Luizu Gustavo, tačiau "vilkai" nėra linkę brazilo parduoti pigiai. Galima transfero suma - 33 mln. eurų.

***

Madrido "Real" klubą greičiausiai paliks Sami Khedira ir Angelis Di Maria. Manoma, kad vokietis kelsis į "Arsenal", o argentinietis karjerą tęs PSG klube.

***

"Liverpool" artimiausiomis valandomis turėtų oficialiai pranešti apie Lazaro Markovičiaus įsigijimą. Kiti Brendano Rodgerso taikiniai yra Wilfriedas Bony, Benas Daviesas, Alberto Moreno, Dejanas Lovrenas ir Divockas Origi.

***

Janas Oblakas yra siejamas su Madrido "Atletico" vienuolike, todėl Lisabonos "Benfica" taikinyje atsidūrė Brazilijos rinktinės vartininkas Julio Cesaras.

***

Ispanijos spaudoje pasirodė pranešimų, jog "Barcelona" pasiūlė 90 milijonų eurų už Jamesą Rodriguezą, kurio pavardė yra siejama su "Real" klubu.

***

Atrodo, kad "Manchester United" ekipai liko tik formalumai dėl Arturo Vidalio įsigijimo. Čilės rinktinės narys "raudoniesiems velniams" kainuos 40 mln. eurų.

***

Davidas Ospina pasiekė susitarimą su Londono "Arsenal". "Nice" klubas už vartininką turėtų gauti 3 milijonus svarų sterlingų.