Liepos 16 d. transferai ir gandai: "Chelsea" neketina leisti išvykti E. Hazardui

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


Anglijos žiniasklaida praneša, kad Londono "Chelsea" nežada už jokius pinigus parduoti Edeno Hazardo, nors ir pastarasis duodamas interviu teigė, kad norėtų prisijungti prie Madrido "Real" klubo.

Pasak "The Telegraph", "mėlynieji" belgą yra įvertinę didesne nei 250 mln. eurų suma.

***

Tas pats Londono "Chelsea" užmetė akį į Romos "Lazio" saugą Sergėjų Milinkovičių-Savičių. Madrido "Real" akiratyje taip pat esantis serbas yra įvertintas maždaug 80 mln. svarų sterlingų suma. ("Corriede dello Sport")

***

"Barcelona" nesitrauks iš kovos ir toliau bandys pasiekti susitarimą su Paryžiaus "Saint-Germain" dėl Adrieno Rabiot atvykimo į Katalonijos sostinę. ("Mundo Deportivo")

***

Katalonai taip pat kalbasi su Amsterdamo "Ajax" dėl perspektyvaus saugo Frenkie de Jongo. Ernesto Valverde prioritetas šią vasarą yra stiprinti saugų liniją, kai ją ir taip pat paliko Andresas Iniesta su Paulinho. ("Sport")

***

Dortmundo "Borussia" susidomėjo galimybe įsigyti Mario Mandžukičių, kuris po Cristiano Ronaldo atvykimo į Turino "Juventus" gali būti priverstas išvykti. ("Bild")

***

Kylianas Mbappe iškart po pasaulio čempionato finale patvirtino, kad šimtu procentų liks Paryžiaus "Saint-Germain" gretose. Juo susidomėjimą rodė Madrido "Real".

***

Jeigu Alissonas šią vasarą paliks Italijos sostinę, "Roma" žada kreiptis į "Milan" ir aptarti galimą sandorį dėl Gianluigi Donnarummos. ("Goal.com")

***

Madrido "Atletico" ir "Liverpool" susidomėjo puikiai pasaulio čempionate pasirodžiusiu Kroatijos rinktinės gynėju Domagoju Vida. Jis yra įvertintas 35 mln. eurų. ("Fanatik")

***

Diego Simeone vadovaujamas "Atletico" artėja link susitarimo dėl "Milan" puolėjo Nikola Kaliničiaus įsigijimo, kuris kainuotų apie 20 mln. eurų. ("Tuttosport")

***

Jamesas Rodriguezas į Madrido "Real" negrįš - Miuncheno "Bayern" neturi jokių ketinimų atsisakyti šio žaidėjo paslaugų ir tiki, kad Jorge Mendesas tokiais veiksmais bando išpešti tik didesnį atlyginimą savo klientui. ("Bild")

***

Londono "Fulham" prisijungė prie lenktynių su Milano "Inter" dėl perspektyvaus "Bordeaux" krašto puolėjo Malcomo parašo. ("The Sun")

***

Luke'as Shaw liks šį sezoną "Manchester United" klube, tačiau jeigu jo žaidimo laikas nepasikeis, jis su klubu atsisveikins iškart pasibaigus kitam sezonui. (ESPN)

***

"Liverpool" žvalgosi į kiek lengviau prieinamus vartininkus ir jų dėmesį patraukė atsarginis "Barcelona" vartų sargas Jasperas Cillessenas. ("Mundo Deportivo")

***

OFICIALU: "West Ham" pasirašė sutartį su 26-erių metų centro gynėju Fabianu Balbuena. Jis iki šios vasaros rungtyniavo Brazilijoje, "Corinthians" gretose.