Liepos 17 d. transferai ir gandai: "Barcos" saugų paieškos bei dar daugiau "Milan" reikalų

Liepos 1-ąją dieną oficialiai atsidarė 2017 metų vasaros žaidėjų perėjimo langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" tradiciškai iki transferų lango pabaigos kiekvieną dieną pristatys svarbiausias naujienas susijusias su žaidėjų perėjimais ir įvykusiais sandoriais.


Tam, kad surinktų pinigų Kyliano Mbappe įsigijimui, Madrido "Real" yra pasirengęs parduoti netgi savo žvaigždę Garethą Bale'ą. Valu domisi "Manchester United" bei Londono "Chelsea" ("Sunday Express").

***

Londono "Arsenal" po truputį dairosi, kuo galėtų pakeisti Alexį Sanchezą, ir atkreipė dėmesį į Alvaro Moratą. Arsene'as Wengeras mano, jog ispanas galėtų sudaryti puikų duetą su Alexandre'u Lacazette'u, tačiau "Real" snaiperiu taip pat domisi "Chelsea" bei "Milan" ("Don Balon").

***

Leidinio "AS" žurnalistas Manu Sainzas tikina turintis informacijos, kad "Chelsea" taip pat ketina pateikti pasiūlymą už "Manchester City" puolėją Sergio Aguero, o Pepas Guardiola šiam perėjimui jau uždegė žalią šviesą.

***

Kita vertus, britų sporto gigantas "Sky Sports" skelbia, jog "aristokratų" prioritetų sąrašo viršūnėje yra Dortmundo "Borussia" lyderis Pierre'as-Emerickas Aubameyangas. Vokietijos klubas jį sutiktų parduoti už 70 mln. svarų, bet afrikietį savo gretose taip pat nori matyti "Milan" ir PSG.

***

"Barcelona" klubas dar neketina pasiduoti kovoje dėl "Paris Saint-Germain" saugo Marco Verratti bei yra pasirengęs už jį pasiūlyti 65 mln. eurų ir Ivaną Rakitičių. PSG strategas su kroatu dirbo "Sevilla" gretose ("Calciomercato").

***

Jeigu italo prisivilioti nepavyks, katalonai taip pat svarsto galimybę pateikti pasiūlymą už Londono "Tottenham" talentą Dele Alli ("Diario Gol").

***

Virgilas van Dijkas pasiprašys "Southampton" vadovų būti parduotas, nes nori keltis į "Liverpool" ("The Sun").

***

"Man City" vartininkas Joe Hartas šiandien atliks medicininę apžiūrą bei taps Londono "West Ham" nariu ("Sky Sports").

***

"Tottenham" yra per žingsnį nuo La Platos "Estudiantes" vidurio gynėjo Juano Foytho įsigijimo ("Sky Sports").

***

Snaiperis Loicas Remy paliks "Chelsea" bei prisijungs prie "Marseille" ekipos.

***

"Tottenham" taip pat trokšta įsigyti Liverpulio "Everton" saugą Rossą Barkley, bet neketina mokėti "irisų" prašomų 50 mln. svarų sterlingų ("Sunday Mirror").

***

"West Ham" pateiks jau trečią pasiūlymą už "Stoke City" krašto puolėją Marko Arnautovičių. Nei 15, nei 20 mln. svarų sterlingų "puodžių" iki šiol nesudomino ("Sky Sports").

***

"Milan" intensyviai derasi dėl Miuncheno "Bayern" talento Renato Sancheso nuomos. Į šią sutartį būtų įtraukta galimybę portugalą visam laikui įsigyti už 40 mln. eurų ("Sky Sports").

***

OFICIALU: "Tottenham" pasiekė susitarimą dėl pilnaverčio Clintono N'Jie įsigijimo iš "Marseille".