Liepos 17 d. transferai ir gandai: "Chelsea" nori dar vienos "Leicester" žvaigždės, "Bayern" rimtai susidomėjo L. Koscielny

Liepos 1-ąją dieną oficialiai prasidėjo vasaros perėjimų langas. Viso jo metu iki pat rudens populiariausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball" kasdien apžvelgs žiniasklaidoje sklandančius gandus bei praneš apie įvykusius transferus.


Pasak "Sunday Express", Prancūzijos rinktinės centro gynėjas Laurentas Koscielny atmetė Londono "Arsenal" pasiūlymą pasirašyti naują kontraktą. Teigiama, kad į gynėją akį užmetė Miuncheno "Bayern".

***

Londono "Chelsea" ketina puolėjo pozicija sustiprinti ne itin garsiu pirkiniu - Andre Ayewu. "Mėlynieji" jau yra pasirengę pasiūlyti savo pasiūlymą "Swansea" klubui. ("The Sun")

***

Londono "Tottenham" pasiekė susitarimą su "Marseille" dėl 13 mln. eurų vertinamo krašto puolėjo Georges-Kevin Nkoudou, skelbia "L'Equipe".

***

Antonio Conte vadovaujamas "Chelsea" yra pasirengęs įsigyti dar vieną "Leicester City" žaidėją. Po to, kai oficialiai pranešė apie N'Golo Kante, "aristokratai" žada pateikti pasiūlymą dėl Riyado Mahrezo. ("Sunday Express")

***

Dėl "Valencia" saugo Andre Gomeso besivaržantys Madrido "Real" ir "Barcelona" klubai turės kaip reikiant patuštinti kišenę - "šikšnosparniai" už portugalą prašo 65 mln. eurų (sumos, kuri yra nurodyta jo kontrakte - red. past), rašo dienraštis "AS".

***

Liverpulio "Everton" strategas Ronaldas Koemanas siekia į derybas dėl Johno Stoneso įtraukti "Manchester City" puolėją Wilfriedą Bony. "Miestiečiai" savo gretose nori matyti centro gynėją, todėl "irisai" tikisi pasinaudoti galimybe prisivilioti DKK puolėją. ("Daily Mirror")

***

Po nevykusių bandymų iš Turino "Juventus" įsigyti Leonardo Bonucci, "Chelsea" žvilgsnis krypsta į "Valencia" ir Vokietijos rinktinės gynėją Shkodraną Mustafi. ("Daily Mirror")

***

Dėl savo vietos "Manchester United" klube ramiai nesijaučiantis Juanas Mata sudomino ir Barselonos "Espanyol" klubą. Naujus savininkus turintis katalonų klubas šią vasarą stiprinasi iš peties ir norėtų savo komandoje pamatyti vieną ryškiausių Ispanijos žvaigždžių. ("Daily Mirror")

***

Londono "Tottenham" ir Liverpulio "Everton" kovoja dėl "Newcastle United" saugo Georginio Wijnaldumo parašo. "Šarkos" už 25-erių metų olandą nori 27 mln. svarų sterlingų. ("Daily Mail")

***

"The Sun" teigimu, "Manchester United" futbolininko nori dar viena Ispanijos ekipa. "Villarreal" rengia pasiūlymą už gynėją Marcosą Rojo.

***

Jurgenas Kloppas susidomėjo "Barcelona" centro gynėju Jeremy Mathieu. Katalonai nemato prancūzo ateities komandoje ir yra pasiryžę pradėti derybas su "Liverpool". ("The Sun")

***

"Manchester United" planuoja pateikti 22 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už "Monaco" dešiniojo krašto gynėją Fabinho. ("The Sun")

***

Madrido "Real" auklėtinis Borja Mayoralis kitą savaitę su karališkuoju klubu išvyksta į vasaros turą, tačiau po jo pasirašys vienerių metų nuomos sutartį su "Wolfsburg". ("Bild")

***

Po sezono su Madrido "Real" išsiskyręs dešiniojo krašto gynėjas Alvaro Arbeloa suderino asmenines kontrakto sąlygas su "Milan". ("AS")

***

OFICIALU: Barselonos "Espanyol" sezono trukmės nuomai iš "Valencia" pasiskolino krašto puolėją Pablo Piatti. Po sezono katalonų klubas turės galimybę į argentinietį įgyti visas teises.

OFICIALU: Visą savo karjerą iki šiol Brazilijoje praleidęs Ganso atvyksta į "Sevilla". Andalūzijos ekipa už 26-erių metų brazilą sumokėjo 9,5 mln. eurų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...