Liepos 18 d. transferai ir gandai: "Liverpool" akiratyje - M.Reusas, P.Pogba ir A.Vidalis

Vasaros futbolininkų perėjimo langas tik prasideda, todėl naujienų portalas "Eurofootball.lt" kasdien Jums pateiks įdomiausius gandus bei naujienas apie galimus ir jau įvykusius žaidėjų transferus.


Potencialių "Liverpool" naujokų sąraše atsidūrė "Juventus" saugai Arturo Vidalis ir Paulis Pogba bei Dortmundo "Borussia" atstovas Marco Reusas, skelbia "Daily Mirror".

***

"Napoli" artėja prie susitarimo su Madrido "Real" senbuviu Xabi Alonso, kuris norėtų vėl dirbti su treneriu Rafa Benitezu.

***

"West Ham United" užsigeidė "Arsenal" gynėjo Carlo Jenkinso ir siūlys 5 milijonus svarų sterlingų.

***

"Plaktukai" taip pat svarsto galimybes kviestis "Man Utd" duetą Ashley Youngą ir Wilfredą Zahą.

***

Jamesas Rodriguezas suderino asmeninę sutartį su Madrido "Real" ir per sezoną uždirbtų 8 milijonus eurų. Kolumbietis paprašė "Monaco" ekipos, kuris svarsto 85 mln. eurų pasiūlymą, netrukdyti perėjimui.

***

Raphaelis Varane susitiks su Madrido "Real" atstovais, kad aptartų savo ateitį karališkajame klube. Į prancūzą taikosi Londono "Chelsea".

***

"Manchester City" už gynėją Matija Nastasičių nori gauti 19 milijonų eurų. Serbijos rinktinės žaidėju domisi Turino "Juventus" ir "Roma" klubai.

***

Jeremy Mathieu paskelbė, kad paliks "Valencia" gretas. Tik laiko klausimas, kada prancūzas prisijungs prie "Barcos".

***

"Sunderland" akiratyje - Urugvajaus rinktinės krašto puolėjas Cristianas Rodriguezas. Madrido "Atletico" yra pasirengęs atsisvekinti su futbolininku.

***

OFICIALU: Turino "Juventus" komandą palieka puolėjas Fabio Quagliarella, kuris nuo šiol vilkės "Torino" marškinėlius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...