Liepos 2 d. transferai ir gandai: "Inter" priėmė "Stoke" pasiūlymą už X. Shaqiri

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas „Eurofootball.lt“ ir toliau padeda sekti įvairiausius gandus bei įvykusius sandorius futbolo pasaulyje.


Galimai išvyksiant veteranui Andrea Pirlo ir esant neaiškiai situacijai dėl Paulio Pogba bei Arturo Vidalio, Turino „Juventus“ taikosi į Sankt-Peterburgo „Zenit“ saugą Axelį Witselį („Tuttosport“).

***

Anot to paties šaltinio, „Milan“ domina galimybė už 10 mln. eurų įsigyti „Juvės“ snaiperį Fernando Llorentę.

***

„Manchester City“ ruošia 28 mln. eurų vertės pasiūlymą už „Napoli“ saugą Mareką Hamšiką ir ketina šiam pasiūlyti 140 tūkst. eurų per savaitę siekiančią algą („The Sun“).

***

Milano „Inter“ vadovai susitiko su Stevano Jovetičiaus atstovais tam, kad aptartų galimą juodkalniečio perėjimą į „nerazzurri“ gretas („Tuttosport“).

***

Jei nepavyks prisivilioti Sergio Ramoso, „Manchester United“ mėgins įsigyti Romos „Lazio“ vidurio gynėją Stefaną De Vriją („De Telegraaf“).

***

Londono „Tottenham“ valdybos pirmininkas Danielis Levy šią savaitę keliaus į Ispaniją, kur derėsis dėl Madrido „Atletico“ gynėjo Toby Alderweireldo perėjimo („Het Laatse Nieuws“).

***

„Daily Mail“ praneša, kad „Inter“ krašto puolėją Xherdaną Shaqiri savo gretose nori matyti Liverpulio „Everton“, tačiau „Sky Sport Italia“ skelbia, jog Italijos klubas dėl šveicaro perėjimo jau susitarė su „Stoke City“. Shaqiri „puodžiams“ kainuos 17 mln. eurų. Tiesa, dar reikia transfero detales suderinti su pačiu žaidėju.

***

„AS“ duomenimis „Atletico“ nori iš Londono „Chelsea“ susigrąžinti Filipe Luisą bei įsigyti Juaną Cuadrado. Tiesa, anot „Tuttosport“, kolumbiečiu domisi ir „Juventus“.

***

Londono „Arsenal“ pradėjo derybas dėl 16 mln. eurų vertinamo Eduardo Vargaso iš „Napoli“ („Mediaset“).

***

„Man United“ akiratyje taip pat atsidūrė kelių kitų „Premier“ lygos klubų medžiojamas Olandijos rinktinės saugas Jordy Clasie („Voetbal International“).

***

„Daily Mail“ rašo, jog „Chelsea“ pateikė apie 40 mln. eurų siekiantį pasiūlymą už „Atletico“ saugą Arda Turaną, bet, pasak „Catalunya Radio“, turkas yra persikėlimo į „Barcelona“.

***

OFICIALU: „Guingamp“ atakų lyderis Claudio Beauvue keliasi į „Lyon“.

***

OFICIALU: „Villarreal“ iš „Valencia“ įsigijo pilnas teises į gynėją Victorą Ruizą.

***

OFICIALU: „Sevilla“ papildė „Milan“ vidurio gynėjas Adilis Rami.

***

OFICIALU: „Roma“ klubą už sumą, siekiančią maždaug 8 mln. eurų, sustiprino „Genoa“ puolėjas Iago Falque.

***

OFICIALU: „Swansea“ už 7.5 mln. eurų sustiprino ataką Ederu iš „Braga“ komandos.