Liepos 20 d. transferai ir gandai: "Man Utd" pateiks dar vieną pasiūlymą už T.Vermaeleną

Vasaros futbolininkų perėjimo langas jau įgavo pagreitį, todėl naujienų portalas "Eurofootball.lt" tęsia savo rubriką ir kasdien Jums pateiks įdomiausius gandus bei naujienas apie galimus ir jau įvykusius žaidėjų transferus.


Milano "Inter" strategas Walteris Mazzarri nori į komandą prisivilioti "Manchester City" gretose nesužibėjusį puolėją Stevaną Jovetičių, praneša Corriere dello Sport.

***

"Manchester United" klubas yra pasiruošę padidinti savo pasiūlymą už Londono "Arsenal" gynėją Thomasą Vermaeleną.

***

"Paris St.Germain" klubas sutinka su Angelio di Marios trokštamomis sąlygomis ir siūlo jam pelningesnį kontraktą nei "Real" ekipa praėjusiais metais. Argentinietis veikiausiai kelsis į Paryžių.

***

"Milan" klubas ieško krašto puolėjo. Tarp minimų kandidatų pavardžių - Ezequielis Lavezzi bei Alessio Cerci. Neatmetama ir Nani kandidatūra.

***

Anot Mail on Sunday, "Man Utd" klubas sieks įsigyti PSG ekipos puolėjo Edinsono Cavani paslaugomis, jeigu Louiso van Gaalo neįtikins Wayne'o Rooney darbas treniruotėse.

***

Jose Mourinho neleis belgui Romelu Lukaku palikti "Chelsea" klubo ir kitą sezoną suteiks jam progų pagrindinėje sudėtyje. Puolėją įsigyti nori "Everton" ekipa.

***

"Liverpool" ekipa teiraujasi "Man City" klubo apie galimybę įsigyti saugą Jamesą Milnerį. Taip pat "raudonieji" yra arti susitarimo su "Southampton" bei "Queens Park Rangers" klubais dėl atitinkamai gynėjo Dejano Lovreno bei puolėjo Loico Remy perėjimo.

***

"Newcastle United" klubas pasiruošęs pasiūlyti "West Ham United" 15 mln. svarų sterlingų už puolėją Andy Carrollą.

***

"Tottenham" strategas Mauricio Pochettino norėtų komandos gretose matyti Olandijos rinktinės krašto saugą Memphį Depay. Taip pat klubas yra arti susitarimo su "Swansea City" dėl gynėjo Beno Davieso perėjimo į "Spurs" gretas.

***

"Man City" klubas potencialių pirkėjų už gynėją Micah Richardsą prašo 7 mln. svarų sterlingų.

***

Prieš įsigijant A.Di Marią, PSG klubui gali tekti parduoti keletą futbolininką. Tarp minimų kandidatų palikti komandą minimi Marco Verratti, Javieras Pastore, Lucas Moura bei Edinsonas Cavani.

***

O Jogo praneša, kad Londono "Arsenal" klubo 30 mln. eurų pasiūlymas už Williamą Carvalho iš Lisabonos "Sporting" ekipos buvo atmestas.

***

"Liverpool" ir "Sunderland" klubas pasiekė susitarimą dėl puolėjo Fabio Borini perėjimo į Guso Poyet vadovaujamos komandos gretas. Pranešama, kad "Sunderland" klubas sutiko mokėt 14 mln. svarų sterlingų.

***

OFICIALU: "Roma" klubas iš "Boca Juniors" išsinuomojo puolėją Leandro Paredesą.