Liepos 22 d. transferai ir gandai: "Chelsea" nori E. Cavani, K. Gameiro kelsis į "Atletico" © JumpStory nuotr.

Liepos 1-ąją dieną oficialiai prasidėjo vasaros perėjimų langas. Viso jo metu iki pat rudens populiariausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball" kasdien apžvelgs žiniasklaidoje sklandančius gandus bei praneš apie įvykusius transferus.


Neįsigijus Andre Gomeso, Madrido "Real" klubas neketina atnaujinti susidomėjimo Pauliu Pogba. Pats prancūzas suderino asmeninis kontraktas sąlygas su "Manchester United" ir pasirašys penkerių metų kontraktą. ("Marca")

***

Liverpulio "Everton" įsitraukė į lenktynes dėl "Newcastle United" saugo Moussa Sissoko, kurio paslaugų taip pat nori "Liverpool", "Juventus", "Tottenham" ir "Arsenal". ("Northern Echo")

***

"Milan" nori susitarti su Londono "Chelsea" dėl Juano Cuadrado sezono trukmė nuomos su galimybe vasarą už 25 mln. eurų įgyti visas teises į kolumbietį. ("Corriere dello Sport")

***

Miochengladbacho "Borussia" sutinka su 7 milijonus eurų talentingąjį Thorganą Hazardą parduoti Stambulo "Fenerbahce" ekipai. ("Takvim")

***

Islandijos rinktinės ir "Swansea City" saugu Gylfi Sigurdssonu susidomėjimą parodė Liverpulio "Everton". "Irisai" ketina pateikti 25 mln. svarų sterlingų pasiūlymą. ("Telegraph")

***

Londono "Chelsea" aktyviai domisi puolėju Romelu Lukaku, tačiau "Everton" vieno iš savo lyderių neketina atiduoti už mažiau nei 75 mln. svarų sterlingų. ("Daily Mail")

***

Tarp kandidatų sustiprinti "Chelsea" puolimą yra minimas ir PSG snaiperis Edinsonas Cavani. "Mėlynieji" sau leistų už urugvajietį pakloti 50 mln. svarų. ("Le10sport.com")

***

Dėl kylančios Brazilijos žvaigždės Gabrielio Jesuso kovoja visi Europos grandai. "Manchester United" už "Palmeiras" puolėją žada mokėti net 29 mln. svarų. ("Estadio")

***

Romos "Lazio" pasiekė susitarimą su "Oostende" dėl Jordano Lukaku įsigijimo. Krašto gynėjas artimiausiu metu atliks medicininį patikrinimą italų gretose. ("Calciomercato.com")

***

Diego Simeone gali perimti Argentinos rinktinės trenerio vairą ir tuo pačiu metu treniruoti Madrido "Atletico", skelbia "AS".

***

Madrido "Atletico" pasiekė susitarimą su "Sevilla" dėl puolėjo Kevino Gameiro įsigijimo. ("Cadena Cope")

***

"Liverpool" tikisi iš "Aston Villa" prisivilioti 22-ejų metų kairiojo krašto gynėją Jordaną Amavi. ("La Parisien")

***

OFICIALU: Londono "Arsenal" iš "Bolton" įsigijo 20-metį gynėją Robą Holdingą.

OFICIALU: "Liverpool" pasirašė vienerių metų kontraktą su 39-erių metų buvusiu "Augsburg" vartininku Alexu Manningeriu.