Liepos 22 d. transferai ir gandai: "Real" bandymas iškišti K.Benzemą ir aktyvus "Chelsea" klubas

Liepos 1-ąją dieną oficialiai atsidarė 2017 metų vasaros žaidėjų perėjimo langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" tradiciškai iki transferų lango pabaigos kiekvieną dieną pristatys svarbiausias naujienas susijusias su žaidėjų perėjimais ir įvykusiais sandoriais.


***

Madrido "Real" artėja prie susitarimo dėl talentingojo Kyliano Mbappe įsigijimo. Karališkoji komanda "Monaco" ekipai primygtinai siūlo į sandorį įtraukti ir puolėją Karimą Benzema. Tai vienas iš kelių galimų sėkmingų derybų variantų ("The Sun")

***

Aukščiausio lygio saugo ieškanti "Man Utd" komanda surado naują taikinį - "Bayern" žaidėją Arturo Vidalį. Čiliečio pasalugomis domisi ir Milano "Inter" ("Daily Star")

***

Jei Madrido "Real" nepavyktų nusipirkti K.Mbappe, ispanai šią vasarą mestų tinklus ant Marcuso Rashfordo, Pierre'o-Emericko Aubameyango ir Timo Wernerio ("Diaro Gol")

***

"Chelsea" komanda paskambino "Inter" klubui išsiaiškinti, kokia yra krašto puolėjo Antonio Candrevos vertė ("The Sun")

***

"Mėlynieji" taip pat kalbėsis su "Arsenal" saugu Alex'u Oxlade'u-Chamberlainu, kuris nenori pratęsti sutarties su "kanonieriais" ("Sky Sports")

***

"Liverpool" ir "Arsenal" planuoja kautynes dėl "Real" puolėjo Lucaso Vazguezo ("Diario Madridista")

***

"Chelsea" įsijungia į kovą dėl "Nice" talento Malango Sarro. Gynėjo sutartyje yra įrašyta 40 mln. eurų išpirkos galimybė, juo domisi ir abu garsiausi Ispanijos klubai ("Sky Sports")

***

"Everton" pirmauja kovoje dėl "Hull City" krašto puolėjo Kamilio Grosickio parašo. Lenko kaina siekia 7,7 mln. svarų sterlingų ("Daily Mirror")

***

Romanas Abramovičius nustatė saugo N.Matičiaus kainą. "Chelsea" savininkas, anksčiau atmetęs 35 mln., už serbą iš "Man Utd" norėtų gauti 50 mln. svarų sterlingų ("Daily Telegraph")

***

"Arsenal" sulaukė "Barcelona" pasiūlymo įsigyti saugą Rafinhą. Kelio traumą besigydantis brazilas įkainotas 30 mln. eurų ("Sky Sports")