Liepos 23 d. transferai ir gandai: "Chelsea" taikosi į "Benfica" gynėją, PSG susidomėjo R. van Persie

Liepos 1-ąją dieną oficialiai prasidėjo vasaros perėjimų langas. Viso jo metu iki pat rudens populiariausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball" kasdien apžvelgs žiniasklaidoje sklandančius gandus bei praneš apie įvykusius transferus.


"Napoli" yra pasirengęs sumažinti už snaiperį Gonzalo Higuainą prašomą išpirką. Tiesa, Italijos vicečempionai argentinietį pigiau nei už 94 mln. eurų sutiks parduoti tik užsienio klubui. Tai yra geros žinios Londono "Arsenal" ("Gazzetta dello Sport").

***

"Roma" nori savo gretose išlaikyti vidurio gynėją Kostą Manolą bei ketina pasiūlyti jam naują sutartį (Gianluca Di Marzio).

***

"Leicester City" pakels Kaspero Schmeichelio bei Danny Drinkwaterio algą iki 80 tūkst. svarų sterlingų per savaitę ("Daily Telegraph").

***

Dėl galimybės perimti Argentinos rinktinės vairą su šalies federacija kalbėsis ir Londono "Tottenham" vairininkas Mauricio Pochettino ("La Nacion").

***

Turino "Juventus" už Paulį Pogba gautus pinigus nori investuoti į "Barcelona" saugo Ivano Rakitičiaus įsigijimą ("Sport").

***

Į kovą dėl "Newcastle" saugo Moussa Sissoko netikėtai įsijungė Madrido "Real" klubas ("Chronicle Live").

***

"Paris Saint-Germain" susisiekė su Stambulo "Fenerbahce" snaiperiu Robinu van Persie ir nori jį prisivilioti į Prancūziją ("L'Equipe").

***

"West Bromwich" atmetė 20 mln. svarų sterlingų vertės "Stoke City" bei Londono "Crystal Palace" pasiūlymus už Saido Berahino (BBC).

***

"Manchester City" atnaujino derybas dėl Liverpulio "Everton" gynėjo Johno Stoneso įsigijimo. Anglas kainuos daugiau nei 50 mln. svarų ("Daily Star").

***

Londono "Chelsea" pasirengęs sumokėti Lisabonos "Benfica" gynėjo Victoro Lindelofo sutartyje nurodytą išpirkos sumą, kuri siekia 25 mln. svarų sterlingų ("Daily Express").

***

Paaiškėjus, kad Madrido "Real" saugas Toni Kroosas per savaitę uždirba net 240 tūkst. svarų, "Manchester City" į jį jau nebesižvalgys ("The Sun").

***

Florencijos "Fiorentina" domisi galimybe išsinuomoti "Liverpool" puolėją Lazarą Markovičių ("Gazzetta dello Sport").

***

Nepavykus įsigyti Carloso Baccos, Londono "West Ham" sieks prisivilioti Turino "Juventus" narį Simone Zaza ("Gazzetta dello Sport").

***

Stambulo "Bešiktaš" veda derybas net su keturiais "Premier" lygoje rungtyniaujančiais žaidėjais: Loicu Remy, Bastianu Schweinsteigeriu, Wilfriedu Bony bei Vincentu Kompany ("Fanatik").

***

OFICIALU: "Manchester United" gynėjas Guillermo Varela nuomos pagrindais keliasi į Frankfurto "Eintracht".