Liepos 23 d. transferai ir gandai: "Man City" meta tinklus ant Isco © JumpStory nuotr.

Vasaros futbolininkų perėjimo langas jau įgavo pagreitį, todėl naujienų portalas "Eurofootball.lt" tęsia savo rubriką ir kasdien Jums pateiks įdomiausius gandus bei naujienas apie galimus ir jau įvykusius žaidėjų transferus.


Corriere dello Sport praneša, kad Turino "Juventus" klubą palikęs strategas Antonio Conte jau šią vasarą gali pakeisti "Paris St.Germain" vyriausiąjį trenerį Laurentą Blancą.

***

"Manchester City" klubas nusitaikė į Isco. Strategas Manuelis Pellegrini jau praeitą vasarą 22-ejų metų saugą norėjo prisivilioti į komandą, tačiau futbolininkas pasirinko Madrido "Real" klubą.

***

Gazzetta dello Sport skelbia, jog Milano "Inter" klubas nori į komandą prisivilioti "Man City" gretose rungtyniaujantį Stevaną Jovetičių. 

***

Ispanijos žiniasklaida praneša, kad Madrido "Atletico" pradėjo derybas su PSG dėl Javiero Pastore perėjimo į Ispanijos čempionų gretas.

***

"Monaco" klubo akiratyje atsidūrė 19-metis "Estudiantes de La Plata" puolėją Joaquiną Correa, už kurį Monako ekipa siūlo 7,5 mln. eurų.

***

Turino "Juventus" klubo vadovai įsigeidė išsinuomoti Londono "Chelsea" puolėją Romelu Lukaku. Futbolininką taip pat siekia įsigyti "Everton" ekipa.

***

"Newcastle United" nori išsinuomoti Londono "Arsenal" klubo saugą Serge'ą Gnabry.

***

Londono "Arsenal" klubas kovoja su "Roma" dėl "Man City" gynėjo Matija Nastasičiaus parašo. "Kanonieriai" serbą mato kaip idealią pamainą išvykti pasiruošusiam Thomasui Vermaelenui.

***

"Tottenham" klubas turi galimybę iš Donecko "Shakhtar" ekipos įsigyti saugą Douglasą Costą, mat futbolininkas nenori grįžti į Ukrainą dėl šalyje tvyrančios įtampos.

***

Diego Simeone vadovaujamas Madrido "Atletico" klubas sieks prisivilioti Londono "Arsenal" duetą Santi Cazorlą ir Nacho Monrealį.

***

Į kovą dėl Juano Quadrado parašo stojo "Manchester United" klubas, kuris "Fiorentina" klubui siūlo 35 mln. eurų. Futbolininkas taip pat patraukė "Barcelona" dėmesį.

***

"Southampton" klubo akiratyje atsidūrė Glazgo "Celtic" ekipos vartininkas Fraseris Fosteris bei "Norwich City" krašto saugas Nathanas Redmondas.

***

"Liverpool" ekipa artėja prie susitarimo su Madrido "Atletico" dėl 20-ies metų dešiniojo krašto gynėjo Javiero Manquillo nuomos.

***

OFICIALU: Londono "Arsenal" klubui priklausęs saugas Thomas Eisfeldas apsivilko "Fulham" marškinėlius.