Liepos 24 d. transferai ir gandai: "Arsenal" dėl R. Mahrezo ir A. Lacazette pasiruošęs išleisti 75 mln. svarų

Liepos 1-ąją dieną oficialiai prasidėjo vasaros perėjimų langas. Viso jo metu iki pat rudens populiariausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball" kasdien apžvelgs žiniasklaidoje sklandančius gandus bei praneš apie įvykusius transferus.


Pasak "Sunday Express", "Manchester City" artėja prie dviejų žaidėjų įsigijimo. Už gynėją Johną Stonesą ir puolėją Pierre'ą-Emericką Aubameyangą "miestiečiai" ketina pakloti 100 mln. svarų sterlingų.

***

"Barcelona" ir toliau aktyviai ieško, kas galėtų sustiprinti puolimą. Su katalonais daugiausiai yra siejamas jaunasis Luciano Vietto, tačiau "Barcos" žvilgsnis krypsta į tris veteranus - Robiną van Persie, Joną bei Mario Gomezą. ("Marca")

***

Jei Paulis Pogba išvyks į "Manchester United", dalis jo transferų sumos bus panaudota įsigyjant "Barcelona" gynėją Javierą Mascherano. ("Gazzetta dello Sport")

***

Londono "Chelsea" pasidavė kovoje dėl "Napoli" centro gynėjo Kalidou Koulibaly ir savo dėmesį sutelkė į Romos "Lazio" klube rungtyniaujantį Stefano de Vrijį. Olando kaina siekia 15 mln. svarų sterlingų. ("Daily Mirror")

***

Tas pats "Chelsea" klubas sutinka sumokėti net 75 mln. svarų sterlingų Liverpulio "Everton" ekipai už puolėją Romelu Lukaku. ("The Sun")

***

Jose Mourinho savo planuose nemato Bastiano Schweinsteigerio, kuris į "Manchester United" klubą atvyko praėjusią vasarą. Vokiečiu susidomėjimo neslepia turkų Stambulo "Besiktas" klubas. ("Daily Mirror")

***

Londono "Arsenal" ketina savo puolimo arsenalą sustiprinti dvejais naujais pirkiniais. Pasak "Daily Mail", "kanonieriai' pasiryžę išleisti 75 mln. svarų, kad įsigytų Riyadą Mahrezą bei Alexandre'ą Lacazette.

***

"Swansea City" yra pasirengusi iš "Manchester City" susigrąžinti buvusį puolėją Wilfriedą Bony, kuris prieš 18 mėnesių buvo parduotas už 25 mln. svarų. ("Daily Express")

***

"Leicester City" rengiasi pateikti 6,25 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už kylančią Lenkijos futbolo žvaigždę Bartoszą Kaputską. 19-mečio krašto puolėjo paslaugomis taip pat domisi "Everton" bei "Southampton". ("Daily Mail")

***

"Manchester City" neabejoja, kad per artimiausias dienas užbaigs derybas su "Palmeiro" dėl daug žadančio Brazilijos vunderkindo Gabrielio Jesuso įsigijimo. (ESPN)

***

Dabar jau buvęs "Liverpool" gynėjas Kolo Toure netrukus padės parašą ant Glazgo "Celtic" sutarties, skelbia BBC.

***

Pirmuoju Davido Moyeso pirkiniu "Sunderland" klube gali tapti "Manchester United" ekipos auklėtinis Willas Keane'as. ("The Sun")

***

OFICIALU: Romelu Lukaku brolis Jordanas už 5 mln. eurų sustiprino Romos "Lazio" klubą.

OFICIALU: Savo puikiu žaidimu vartuose 2014 metų pasaulio čempionate išgarsėjęs meksikietis Guillermo Ochoa sezono trukmės nuomos sutartimi palieka "Malaga" ir keliasi į "Granada".