Liepos 25 d. transferai ir gandai: I.Casillasas keliasi į "Premier" lygą?

Vasaros futbolininkų perėjimo langas jau įgavo pagreitį, todėl naujienų portalas "Eurofootball.lt" tęsia savo rubriką ir kasdien Jums pateiks įdomiausius gandus bei naujienas apie galimus ir jau įvykusius žaidėjų transferus.


Savo role Madrido "Real" klube nepatenkintas vartininkas Ikeras Casillasas suderino kontraktą su Londono "Arsenal" komanda, skelbia Sport.

***

"Manchester United" turi neblogus šansus įsigyti Kolumbijos rinktinės žvaigždę Juaną Cuadrado. 30 mln. eurų vertinamą "Fiorentina" žaidėją atsisakė įsigyti Miuncheno "Bayern".

***

"Hannover" ir "Besiktas" užsigeidė Londono "Chelsea" saugo Marko Marino.

***

Milano "Inter" tikisi už palankią kainą įsigyti "Cardiff" gynėją Gary Medelį.

***

7,5 mln. svarų sterlingų vertinamu "Tottenham" gynėju Vladu Chirichesu itin domisi "Roma" ekipa.

***

"Arsenal" svarsto galimybę kviestis Louisui van Gaalui nereikalingą saugą Nani. Apie 9 mln. svarų sterlingų kainuojančiu portugalu dar domisi "Milan" ir "Juventus" komandos.

***

"Manchester City" netrukus turėtų pranešti apie "Porto" gynėjo Eliaquimo Mangala įsigijimą. Oficialioje klubo svetainėje per klaidą net buvo pasirodęs video kadras iš 32 milijonų svarų sterlingų vertinamo prancūzo atliekamos medicininės apžiūros.

***

Nicolasas Gaitanas - apsisprendimo kryžkelėje. 35 mln. svarų sterlingų kainuojančio "Benfica" saugo geidžia "Monaco", Madrido "Atletico" ir "Liverpool" ekipos.

***

Oficialu: Alessandro Gamberini keliasi iš "Napoli" į "Chievo" klubą.

Oficialu: "Chelsea" paskolino L.Piazoną "Eintracht" komandai.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...