Liepos 25 d. transferai ir gandai: "Napoli" rado pamainą išvykstančiam G. Higuainui, K. Gameiro palieka "Sevilla"

Liepos 1-ąją dieną oficialiai prasidėjo vasaros perėjimų langas. Viso jo metu iki pat rudens populiariausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball" kasdien apžvelgs žiniasklaidoje sklandančius gandus bei praneš apie įvykusius transferus.


Blaise'as Matuidi yra pasiruošęs palikti Paryžiaus "Saint-Germain" klubą ir karjerą pratęsti Anglijos "Premier" lygoje. ("Le Parisien")

***

"West Ham United" ketina pasinaudoti situacija, kad į Turino "Juventus" atvyksta Gonzalo Higuainas ir iš jų įsigyti Mario Mandžukičių. ("Vačernji list")

***

Tuo tarpu tą patį G. Higuainą "Napoli" gretose gali pakeisti Milano "Inter" puolėjas Mauro Icardi. Pasak "Rai Sport", argentinietis suderino asmenines kontrakto sąlygas su Italijos vicečempionais.

***

Nors Mino Raiola šiuo metu dirba tam, kad Paulis Pogba persikeltų į "Manchester United", pats futbolininkas mieliau rinktųsi Madrido "Real" klubą. ("Cadena SER")

***

Ispanijos žiniasklaidoje netyla kalbos, kad "Sevilla" palieka puolėjas Kevinas Gameiro. Kol kas kita prancūzo stotelė nėra visiškai aiški, tačiau dėl jo parašo kovoja "Barcelona" ir Madrido "Atletico".

***

Turino "Juventus" Nemanją Matičių mato kaip idealią pamainą išvykstančiam Pauliui Pogba. Serbas nori palikti Londono "Chelsea", nes po N'Golo Kante atvykimo jo galimybės kitą sezoną žaisti startinėje sudėtyje yra minimalios. ("Daily Mirror")

***

"Southampton" rengia 5 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą Londono "Tottenham" klubui už krašto gynėją Kieraną Trippierį. ("Daily Star")

***

"Hull City" pradėjo vesti derybas su po praėjusio sezono darbo Liverpulio "Everton" ekipoje netekusiu Roberto Martinezu. ("Daily Express")

***

Davidas Moyesas ir toliau žvalgosi į "Manchester United" klubo žaidėjus. "Sunderland" treneris ketina pateikti pasiūlymą dėl krašto puolėjo Adnano Januzajaus įsigijimo. ("Daily Mail")

***

Lisabonos "Benfica" susidomėjo galimybe iš Londono "Tottenham" sezonui išsinuomoti mažai žaidybinio laiko Anglijoje gaunantį saugą Nabilą Bentalebą. ("Record")

***

Joe Allenas užbaigė derybas su "Stoke City" dėl asmeninių kontrakto sąlygų. "Puodžiai" artimiausiu metu už 13 mln. svarų sterlingų įsigys "Liverpool" saugą. ("Liverpool Echo")

***

Stambulo "Galatasaray" derasi su "Manchester City" klubu dėl krašto gynėjo Aleksandro Koloravo nuomos. Turkai futbolininkui yra pasiruošę mokėti milijoną per metus, tačiau gynėjas nori milijonu daugiau. ("Hurriyet")

***

"Roma" dar vienam sezonui iš Londono "Arsenal" išsinuomos vartininką Wojciechą Szczesny. ("Sky Sport Italia")

***

Liverpulio "Everton" netrukus už 25 mln. svarų sterlingų sulauks naujoko. Kaip skelbia "The Sun", "irisai" sutiko tokią sumą pakloti už Sankt Peterburgo "Zenit" saugą Axelį Witselį.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...