Liepos 26 d. transferai ir gandai: "Man City" ruošiasi sudrebinti žaidėjų rinką

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas Eurofootball.lt ir toliau padeda sekti spaudoje sklandančius gandus bei jau įvykusius žaidėjų perėjimus.


"Manchester City" žada sudrebinti žaidėjų rinką. Pasak "Daily Star", "miestiečiai" už "Wolfsburg" saugą Keviną De Bruyne siūlys 75 mln eurų. Pats futbolininkas sulauks šešerių metų kontrakto ir per savaitę uždirbs net 240 tūkst. eurų.

***

"Sport Mediaset" praneša, kad Dortmundo "Borussia" susisiekė su Londono "Tottenham" klubu ir yra pasiruošę pateikti 12 mln. eurų pasiūlymą už puolėją Roberto Soldado.

***

"Stuttgart" susidomėjo "Cagliari" gynėju Davide Astori. Futbolininko parašo norėjo "Napoli", tačiau derybos žlugo ir "Bundesliga" ekipa gali laimėti kovą dėl gynėjo. ("Gianluca di Marzio")

***

Nepavykus Milano "Inter" klubui įsigyti Ervino Zukanovičiaus ir Filipe Luiso, Roberto Mancini sieks iš savo buvusios komandos prisivilioti "miestietį" Gaelį Clichy. ("Corriere dello Sport")

***

Angelis Di Maria netrukus paliks "Manchester United" ir persikels į Paryžiaus "Saint-Germain". Pasak "L'Equipe", Prancūzijos čempionams argentinietis kainuos 63 milijonus eurų.

***

Jamesas McCarthy Liverpulio "Everton" klubui pranešė, kad yra pasirengęs išvykti. Saugas norėtų prisijungti prie Londono "Tottenham", bet iki kontrakto pabaigos su "irisais" jam liko treji metai. ("Daily Star")

***

Stambulo "Besiktas" savo gretose nori Londono "Arsenal" puolėjo Danny Welbecko. Turkijos ekipa anglą mato kaip puikią pamainą išvykusiam Demba Ba. ("Daily Star")

***

"Lorient" žaidėjas Jordanas Ayewas šiandien turėtų atlikti medicininį patikrinimą "Aston Villa" komandoje. Pasak RMC, puolėjas Anglijos klubui kainuos 14 mln. eurų.

***

"West Brom" puolėjas Saido Berahino suderino asmenines kontrakto sąlygas su Londono "Tottenham". "Spurs" ketina užbaigti derybas per artimiausias 48 valandas ir už jį paklos 15 mln. svarų sterlingų. ("Daily Star")

***

"Manchester United" prisijungė prie lenktynių dėl Liverpulio "Everton" centro gynėjo Johno Stoneso įsigijimo. Taip pat perspektyvaus anglo nori Londono "Chelsea". ("Sunday People")

***

QPR puolėjas Charlie Austinas sulaukė "Newcastle", "Aston Villa" ir "Leicester City" klubų susidomėjimo, tačiau padidintas atlyginimas iki 85 tūkstančių svarų sterlingų per savaitę padėjo Londono ekipai išlaikyti futbolininką. ("Sunday People")

***

"Sunday People" skelbia, kad "Manchester United" sulaukė Milano "Inter" ir "Newcastle" pasiūlymų už Michaelį Carricką, tačiau Louisas van Gaalas kategoriškai atsisako parduoti saugą.

***

Theo Walcottas sutiko su Londono "Arsenal" pasirašyti naują keturių mtų kontraktą. Nuo šiol anglas uždirbs po 100 tūkst. svarų sterlingų per savaitę. ("Sunday Mirror")

***

"Leicester City" nusitaikė į "Liverpool" puolėją Rickie Lambertą. Mažai praėjusį sezoną "raudonųjų" gretose pasireikšti gavęs puolėjas taip pat domina "West Brom". ("Daily Mail")

***

OFICIALU: "Villarreal" galutinai atsisveikino su saugu Cani, kuris nuo šiol vilkės La Korunjos "Deportivo" marškinėlius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...