Liepos 26 d. transferai ir gandai: skambutis C.Tevezui ir gobšus P.Pogba agentas

Liepos 1-ąją dieną oficialiai prasidėjo vasaros perėjimų langas. Viso jo metu iki pat rudens populiariausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" kasdien apžvelgs žiniasklaidoje sklandančius gandus bei praneš apie įvykusius transferus.


***

Geležinę "Man Utd" gynybą trokštančiam sukonstruoti Jose Mourinho prireikė dar vieno aukštos klasės gynėjo - jis trokšta įsigyti "Juventus" atstovą Leonardo Bonucci ("Manchester Evening News")

***

Arda Turanas tapo nereikalingu "Barcelona" komandai ir katalonai nesudarys kliūčių turkui išvykti. Jis siūlomas "Napoli" ir "Inter" klubams, susidomėjimą išreiškė "Monaco" ir "Besiktas" ekipos ("Sport")

***

"Norwich" meta tinklus ant "Fulham" puolėjo Rosso McCormacko ir pateikė 15 mln. svarų sterlingų ("Daily Record")

***

"Valencia" siūlo gynėją Shkodraną Mustafi "Milan" komandai, tačiau italus labiau domina "Villarreal" žaidėjas Mateo Musacchio ("Cadena SER")

***

"Man City" ir "Napoli" prisijungė prie klubų, besidominčių "Swansea City" snaiperio Andre Ayew paslaugomis (ESPN)

***

"Crystal Palace" įsitraukė į kovą dėl "Brighton" saugo Dale'o Stephenso, tačiau jį įsigyti bus nelengva, nes jau buvo atmesti net trys "Burnley" bandymai ("Daily Star")

***

"Everton" pradėjo derybas su "Stoke City" dėl puolėjo Marko Arnautovičiaus, kuris kainuoja maždaug 12,5 mln. svarų sterlingų ("Daily Mail")

***

"Chelsea" sumanė paskambinti Carlosui Tevezui, nors argentinietis netrykšta noru palikti gimtinę ("Daily Star")

***

Jei "Juventus" parduos Paulį Pogbą, jį gali pakeisti Blaise Matuidi, turintis tą patį agentą Mino Raiolą ("L'Equipe")

***

"Napoli" siūlo 45 mln. eurų už "Inter" puolėją Mauro Icardi, tačiau Milano klubas neketina nuleisti kainuos žemiau 70 mln. eurų ("Gazzetta dello Sport")

***

Madrido "Atletico" puolėjas Luciano Vietto netrukus bus paskolintas "Sevilla" klubui ("Sky Sports")

***

"Leicester City" nusitaikė į Lenkijos rinktinės sensaciją Bartoszą Kapustką, už kurį "Cracovia" komandai siūlo apie 5 mln. svarų sterlingų ("Sky Sports")

***

"Juventus" nenori mokėti Paulio Pogba agentui Mino Raiolai pasakiškų pinigų už jo kliento perėjimą į "Man Utd" klubą. Anglai sutinka atseikėti 12,5 mln. svarų sterlingų, tačiau reikalauja, kad tokią pat sumą pridėtų ir Italijos čempionai ("Sky Sports")

***