Liepos 27 d. transferai ir gandai: "Man Utd" dėmesį patraukė "Leipzig" lyderis, G. Sigurdssonas - pakeliui į "Everton"

Liepos 1-ąją dieną oficialiai atsidarė 2017 metų vasaros žaidėjų perėjimo langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" tradiciškai iki transferų lango pabaigos kiekvieną dieną pristatys svarbiausias naujienas susijusias su žaidėjų perėjimais ir įvykusiais sandoriais.


"Calciomercato" praneša, kad jeigu "Manchester United" klubui nepavyktų užbaigti derybų dėl Ivano Perišičiaus įsigijimo, Jose Mourinho dėtų visas viltis į "Leipzig" žvaigždę Emiilį Forsbergą.

***

Londono "Tottenham" artėja link susitarimo su Lisabonos "Benfica" dėl saugo Ljubomiro Fejsa įsigijimo, kurio kontraktas su portugalais baigiasi kitą vasarą. ("The Sun")

***

"Sampdoria" atsisakė galimybės įsigyti Jacką Wilshere'ą, mat Londono "Arsenal" už jį užsiprašė per didelės sumos. ("Calciomercato")

***

"Milan" rimtai susidomėjo galimybe į komandos gretas prisivilioti Londono "Chelsea" klube nepageidaujamą Diego Costa. ("Gazzetta dello Sport")

***

"Barcelona" pasiekė susitarimą su "Liverpool" dėl Philippe Coutingo persikėlimo į Katalonijos ekipos gretas, skelbia "Mundo Deportivo" ir "RAC1".

***

Londono "Arsenal" susidomėjo "Nice" centro gynėjo Jeano Michaelio Seri paslaugomis. 18-mečio gynėju taip pat domisi ir kiti Europos klubai - "Barcelona", "Real", "Roma" ir "Bayern". ("Daily Mirror")

***

Antonio Conte kaip dar vieną galimą kandidatą papildyti Londono "Chelsea" mato kylančią Liverpulio "Everton" žvaigždę Tomą Daviesą. ("The Sun")

***

"Liverpool" tikisi, kad "Southampton" centro gynėjas Virgilis van Dijkas pačioje transferų lango pabaigoje papildys jų komandos gretas. ("Sky Sport")

***

Liverpulio "Everton" pateikė antrą oficialių pasiūlymą "Swansea" ekipai už saugą GylfI Sigurdssoną. "The Telegraph" teigimu, "irisų" pasiūlymas siekia net 45 mln. svarų sterlingų.

***

Madrido "Real" netrukus savo daug žadančius jaunuosius futbolininkus sezono trukmės nuomai išsiųs į "La Liga" komandas. Jais turėtų tapti Borja Mayoralis, Achrafas Hakimi ir Rubenas Yanezas. ("Marca")

***

Barselonos "Espanyol" puolėjas Felipe Caicedo yra pakeliui į Romą, kur netrukus pasirašys sutartį su "Lazio" klubu. ("Calciomercato")

***

"Monaco" prezidentas pareiškė, kad Thomas Lemaras ir Fabinho niekur nesiruošia išvykti ir abu liks rungtyniauti Monake.

***

OFICIALU: "Sevilla" sukirto rankomis su "Barcelona" antrą komandą palikusiu centro gynėju Mariano Konyku, kuris pasirašė trejų metų sutartį.