Liepos 27 d. transferai ir gandai: "Napoli" už 35 mln. eurų įsigys A. Miliką, "Barca" nusitaikė į C. Bacca

Liepos 1-ąją dieną oficialiai prasidėjo vasaros perėjimų langas. Viso jo metu iki pat rudens populiariausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" kasdien apžvelgs žiniasklaidoje sklandančius gandus bei praneš apie įvykusius transferus.


Londono "Chelsea" ir Liverpulio "Everton" kovoja dėl Lisabonos "Sporting" atraminio saugo Williamo Carvalho, palikusio gerą įspūdį Europos čempionate. ("Daily Mirror")

***

"West Ham" birželį į "Lyon" dėl puolėjo Alexandre'o Lacazette kreipėsi su 40 mln. eurų pasiūlymu. Pasak spaudos, Londono "Arsenal" visai neseniai pamėgino pasiūlyti prancūzams net 5 mln. eurų mažesnę kainą. Į kalbas "Lyon" po tokio pasiūlymo veltis neketina ir prašo mažiausiai 48 mln. eurų. ("Daily Mirror")

***

Liverpulio "Everton" planuoja išpirkti "Aston Villa" saugo Idrissa Gueye kontraktą. Afrikiečio sutartyje yra nurodyta 7,2 mln. eurų išpirkos suma. ("Daily Mail")

***

Marko Arnautovičius atmetė Liverpulio "Everton" pasiūlymą. "Irisai" buvo pasiruošę už austrą sumokėti išpirkoje nurodyta 12,5 mln. svarų sterlingų sumą, tačiau galimybę prisijungti prie naujos komandos atmetė pats krašto puolėjas. ("Daily Mail")

***

Jau beveik neabejojama, kad Gonzalo Higuainą "Napoli" gretose papildys Lenkijos rinktinės ir Amsterdamo "Ajax" žvaigždė Arkadiuszas Milikas. Puolėjas italams kainuos 35 mln. eurų. ("De Telegraaf")

***

Paulio Pogba perėjimas į "Manchester United" užsitęsė dėl Mino Raiolos. Turino "Juventus" saugo agentas atsisakė kartu su klientu atvykti į Mančesterį atlikti medicininį patikrinimą dėl to, kad "raudonieji velniai" nesutinka mokėti įspūdingos sumos pačiam agentui - 20 mln. eurų. ("AS")

***

"Roma", po nepavykusių bandymų iš Madrido "Real" įsigyti Nacho, dėmesį sutelkė į "Barcelona" centro gynėją Thomą Vermaeleną. ("Corriere dello Sport")

***

Nepavykus prisivilioti Kevino Gameiro ir Luciano Vietto, "Barcelona" ketina pradėti derybas su "Milan" dėl jau Ispanijoje žaidusio Carloso Bacca. ("Mundo Deportivo")

***

"Corinthians" patvirtino, kad Alexandre'as Pato artimiausiu metu prisijungs prie "Villlarreal" ekipos.

***

Pastiprinimo gynyboje ieškanti Londono "Arsenal" ekipa susidomėjo "Valencia" atstovu Shkodranu Mustafi. ("Marca")

***

OFICIALU: "Villarreal" iš "Porto" klubo pasiskolino du žaidėjus - 29-erių metų vartininką Andresą Fernandezą ir gynėją Jose Angelį.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...