Liepos 28 d. transferai ir gandai: K. Mbappe gali atsidurti "Barcoje", o C. Ronaldo agentas kalbėjosi su "Milan" vadovais

Liepos 1-ąją dieną oficialiai atsidarė 2017 metų vasaros žaidėjų perėjimo langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" tradiciškai iki transferų lango pabaigos kiekvieną dieną pristatys svarbiausias naujienas susijusias su žaidėjų perėjimais ir įvykusiais sandoriais.


Nepaisant to, kad jį aktyviai medžioja "Manchester United", Milano "Inter" nusprendė Ivanui Perišičiui pasiūlyti naują sutartį bei paversti jį pagrindine klubo žvaigžde ("Mediaset Premium").

***

Pasak "Daily Mirror", Londono "Arsenal" nepavyks prisivilioti "Barcelona" saugo Arda Turano, kuris papildys Stambulo "Galatasaray".

***

"Liverpool" lyderį Philippe'ą Coutinho įsigyti siekianti "Barca" už brazilą kartu su didele pinigų suma siūlys ir Ivaną Rakitičių. Tiesa, paleisti saugo nenori nei treneris Jurgenas Kloppas, nei jo komandos draugai ("Don Balon").

"Sport" savo ruožtu rašo, jog "raudonieji" priimtų tik 133 mln. svarų sterlingų vertės pasiūlymą.

***

"Milan" vykdantysis direktorius Marco Fassone bei sporto direktorius Massimo Mirabelli buvo susitikę su Jorge Mendesu, su kuriuo aptarė Cristiano Ronaldo ateities planus. "Rossoneri" vadovai būtų vieni pirmųjų bandantį prisivilioti portugalą, jei šis nuspręstų palikti Madrido "Real" ("Sky Sports").

***

Gyvenimui be Neymaro besiruošianti "Barca" taip pat dar nenustojo stebėti kosminiais pinigais vertinamo Kyliano Mbappe, praneša "Le Parisien".

Tuo tarpu anot kito Prancūzijos dienraščio "L'Equipe", "Monaco" jaunąjį talentą parduotų tik už 180 mln. eurų.

***

"Manchester United" ketina artimiausiu metu išsiųsti skautus Briuselio "Anderlecht" saugo Leanderio Dendonckerio stebėjimui. Pasak šaltinių, belgai už 22-ejų metų futbolininką reikalautų 34 mln. svarų ("De Morgen").

***

Londono "Chelsea" nori savo sudėtyje turėti daugiau vietinių futbolininkų, todėl yra pasirengę įsigyti Liverpulio "Everton" saugą Rossą Barkley bei Londono "Arsenal" narį Alexą Oxlade'ą-Chamberlainą. Tiesa, abu šiuos anglus "aristokratai" tikisi nugvelbti tik už 50 mln. svarų ("The Sun").

***

Madrido "Real" treneris Zinedine'as Zidane'as "Man United" klubui suteikė vilties, jog gali parduoti krašto puolėją Garethą Bale'ą. "Karališkasis" klubas taip pat dar tikisi įsigyti Kylianą Mbappe ("Daily Telegraph").

***

"Monaco" atmetė jau trečiąjį Londono "Arsenal" pasiūlymą - šįkart siekusį 50 mln. eurų - už atakuojantį saugą Thomas Lemarą, o klubo viceprezidentas Vadimas Vasiljevas anksčiau šią savaitę tikino, kad jis yra neparduodamas. Visgi, "L'Equipe" duomenimis, prancūzo persikėlimas į Angliją dar gali įvykti.