Liepos 29 d. transferai ir gandai: P. Pogba atliks medicininį patikrinimą, R. Mahrezas - pakeliui į "Arsenal"

Liepos 1-ąją dieną oficialiai prasidėjo vasaros perėjimų langas. Viso jo metu iki pat rudens populiariausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" kasdien apžvelgs žiniasklaidoje sklandančius gandus bei praneš apie įvykusius transferus.


Prancūzų laikraščio "L'Equipe" teigimu, Paulis Pogba atvyksta į Los Andželą atlikti medicininės patikros ir prisijungti prie "Manchester United" klubo.

***

Paryžiaus "Saint-Germain" ruošiasi pateikti pasiūlymą už "Lyon" puolėją Alexandre'ą Lacazette. Jei derybos nepavyks, dėmesys bus sutelktas į Madrido "Real" auklėtinį Jese. ("L'Equipe")

***

Mario Mandžukičiaus ateitis Turino "Juventus" yra miglota ir buvęs kroato klubas "Wolfsburg" ketina susigrąžinti puolėją. ("Tuttosport")

***

"West Ham United" artėja link susitarimo su "Swansea City" dėl 16 mln. svarų sterlingų vertinamo puolėjo Andre Ayewo. ("The Sun")

***

"Manchester United" ketina pateikti pasiūlymą "West Ham" klubui dėl Dimitri Payet, kurio parašo taip pat siekia Milano "Inter". ("France Football")

***

Londono "Arsenal" per artimiausias dvi dienas sulauks Riyado Mahrezo. Pasak "Le Buteur", "kanonieriai" sutiko už futbolininką pakloti 44 mln. eurų, o pats krašto puolėjas taip pat išreiškė norą palikti "Leicester City".

***

Madrido "Atletico" nori pagerinti jaunojo gynėjo Theo Hernandezo kontraktą, kad "Barcelona" nepasinaudotų jo sutartyje įrašyta 6 mln. eurų išpirkos suma. ("AS")

***

Londono "Chelsea" sutelkė dėmesį į "Torino" centro gynėją Nikolą Maksimovičių. Pastiprinimo gynyboje ieškantys "mėlynieji" už serbą turėtų pakloti 18 mln. svarų sterlingų. ("Daily Mirror")

***

Leightonas Bainesas artimiausiu metu turėtų pasirašytą naują kontraktą su Liverpulio "Everton". ("Liverpool Echo")

***

Leonardo Bonucci liks Turino "Juventus" ekipoje nepaisant "Manchester City", "Manchester United" ir Londono "Chelsea" klubų susidomėjimo. ("Gazzetta dello Sport")

***

Londono "Tottenham" prisijungė prie lenktynių dėl Milano "Inter" saugo Marcelo Brozovičiaus. Kroato paslaugomis domisi ir Londono "Arsenal" su "Liverpool". ("La Repubblica")

***

Bradas Guzanas atlieka medicininį patikrinimą "Middlesbrough" klube ir turėtų pasirašyta sutartį. Vartininkas šią vasarą tapo laisvuoju agentu, kai baigėsi kontraktas su "Aston Villa". ("Sky Sports")

***

Liverpulio "Everton" jau nusižiūrėjo, kas galėtų pakeisti Johną Stonesą. Kaip praneša "The Sun", "Everton" rengia 14 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už "Sunderland" centro gynėją Lamine Kone.

***

Tuo tarpu "Sunderland" susidomėjo galimybe už 25 mln. eurų iš Lisabonos "Benfica" įsigyti krašto puolėją Eduardo Salvio. ("Record")

***

OFICIALU: "Leicester City" pasirašė naują kontraktą iki 2021 metų su gynėju Benu Chilwellu. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...