Liepos 3 d. transferai ir gandai: A. Di Maria paprašė jį parduoti PSG

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas „Eurofootball.lt“ ir toliau padeda sekti įvairiausius gandus bei įvykusius sandorius futbolo pasaulyje.


Nepaisant to, kad „Stoke City“ susitarė su Milano „Inter“, Xherdanas Shaqiri į „puodžių“ gretas keltis nepanoro („Daily Star“).

***

Išvykus Petrui Čechui, Londono „Chelsea“ ieško antrojo vartininko ir ketina siūlyti 11 mln. eurų už „Stoke“ narį Asmirą Begovičių. Pats bosnis taip pat trokšta papildyti „aristokratų“ ekipą („Daily Telegraph“).

***

„La Sexta“ praneša, kad naujasis Madrido „Real“ strategas nori įsigyti Turino „Juventus“ šią vasarą turbūt paliksiantį snaiperį Fernando Llorente. Tiesa, „AS“ šiuos gandus neigia.

***

„Manchester United“ Sergio Ramosą į savo gretas bandys prisivilioti penkerių metų 55 mln. eurų vertės sutartimi. Tiek pinigų „Real“ futbolininkui siūlyti nėra pasiryžęs („Cadena SER“).

***

Bastianas Schweinsteiger šią vasarą į „raudonųjų velnių“ komandą neišvyks, tačiau „Bayern“ gretose liks tik iki 2016-ųjų, kol pasibaigs jo kontraktas („Bild“).

***

„Manchester City“ ruošia 35 mln. eurų pasūlymą už Leverkuzeno „Bayer“ krašto puolėją Karimą Bellarabi („The Sun“).

***

„Southampton“ atmetė 28 mln. eurų „Man United“ pasiūlymą už saugą Morganą Schneiderliną („Daily Telegraph“).

***

„Paris Saint-Germain“ mėgins už 60 mln. eurų įsigyti „raudonųjų velnių“ atakuojantį saugą Angelį Di Maria („L‘Equipe“). Be to, anot „Daily Express“, jį parduoti paprašė ir pats futbolininkas.

***

Madrido „Atletico“ domisi „Roma“ saugu Miralemu Pjaničiumi, tačiau ispanus atgraso už bosnį prašomi 45 mln. eurų („Gazzetta dello Sport“).

***

PSG taip pat svarsto galimybę įsigyti neseniai sutartį su „Barcelona“ pratęsusį krašto puolėją Pedro („L‘Equipe“).

***

Arda Turanui persikėlus į „Barcą“, „Atletico“ turką pakeis 30 mln. eurų vertinamu Nicolas Gaitanu („O Jogo“).

***

Londono „Chelsea“ sutinka už 35 mln. eurų parduoti atakuojantį saugą Oscarą. Vis dėlto, brazilu susidomėjęs „Juventus“ kol kas pasiūlė tik 28 mln. („Daily Express“).

***

Londono „Chelsea“, „Arsenal“ bei „Man City“ kovoja dėl „Augsburg“ gynėjo Baba Rahmano parašo. 21-erių metų žaidėjas vertinamas 20 mln. eurų („The Guardian“).

***

„Wolfsburg“ lyderis Kevinas De Bruyne nori dėl savo ateities pasikalbėti tiek su dabartinio klubo, tiek su PSG bei „Man City“ vadovais („Daily Telegraph“).

***

Iš Olandijos rinktinės trenerio pareigų pasitraukęs Guusas Hiddinkas gali stoti prie „Leicester City“ vairo („Daily Mirror“).

***

„Man United“ viliasi įtikinti Liverpulio „Everton“ parduoti gynėją Seamusą Colemaną į sandorį įtraukdamas Jonny Evansą („Daily Mirror“).

***

„Juve“ domisi ir kitu „Chelsea“ žaidėju Willianu („Daily Mirror“).