Liepos 30 d. transferai ir gandai: artėjantys "Man United" transferai bei naujos žinios dėl Neymaro

Liepos 1-ąją dieną oficialiai atsidarė 2017 metų vasaros žaidėjų perėjimo langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" tradiciškai iki transferų lango pabaigos kiekvieną dieną pristatys svarbiausias naujienas susijusias su žaidėjų perėjimais ir įvykusiais sandoriais.


"Liverpool", kuriam veikiausiai nepavyks įsigyti Naby Keita, ketina pateikti pasiūlymą už "Barcelona" saugą Rafinha. Šis brazilas gali būti ir sandorio dėl Philippe'o Coutinho dalimi, bet juo taip pat domisi Londono "Arsenal" bei "Tottenham" ("Mundo Deportivo").

***

"Arsenal" vadovai baiminasi, kad jų lyderis Alexis Sanchezas, kurio kontraktas su klubu baigs galioti jau kitą vasarą, gali imti streikuoti, jog išsiprašytų transfero į kitą komandą ("The Sun").

Anot "Daily Express", "Paris Saint-Germain" artimiausiu metu už čilietį pateiks 35 mln. svarų sterlingų vertės pasiūlymą.

***

Pasak "Marca", Neymaro įpėdiniu "Barcelona" gretose gali tapti ir Madrido "Atletico" žvaigždė Antoine'as Griezmannas.

***

Jeigu Philippe'as Coutinho vis dėlto prisijungtų prie "Barcos", Jurgenas Kloppas tuomet norėtų jį pakeisti Dortmundo "Borussia" talentu Christianu Pulisicu ("Daily Mirror").

***

"Manchester United" pagaliau yra arti susitarimo dėl Milano "Inter" krašto puolėjo Ivano Perišičiaus perėjimo. Italai tikėjosi gauti 50 mln. svarų sterlingų, tačiau, panašu, jog pavyko susitarti dėl 48 mln. siekiančios išpirkos ("Daily Star").

***

"Man United" jau ateinančią savaitę taip pat gali užbaigti ir Londono "Chelsea" atraminio saugo Nemanja Matičiaus transferą ("Daily Mail").

***

"Barcelona" gynėjas Gerardas Pique ESPN televizijai atskleidė, kad su PSG siejamas Neymaras pats nežino, ar iš tiesų nori keltis į Prancūziją.

***

"Milan" jau yra pažengusiose derybose dėl Miuncheno "Bayern" talento Renato Sancheso įsigijimo. Jis yra vertinamas maždaug 48 mln. eurų (Calciomercato.com).

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...