Liepos 4 d. transferai ir gandai: "Man City" pasiūlymas už P.Pogbą - 100 mln. eurų

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas „Eurofootball.lt“ ir toliau padeda sekti įvairiausius gandus bei įvykusius sandorius futbolo pasaulyje.


"Corriere dello Sport" skelbia, kad "Manchester City" ekipa yra numačiusi pateikti 100 milijonų eurų pasiūlymą už Turino "Juventus" žvaigždę Paulį Pogbą.

***

"Manchester United" kategoriškai atsisako Madrido "Real" klubui parduoti Davidą De Gea. "Raudonieji velniai" leistų ispanui išvykti tik tuo atveju, jei "Real" sutiktų parduoti Sergio Ramosą. ("The Guardian")

***

Pagrindinis kandidatas, kuris Madrido "Atletico" gretose pakeistų Ardą Turaną yra įvardijamas Londono "Arsenal" saugas Santi Cazorla, informuoja "Daiily Mail".

***

"The Guardian" praneša, kad "Liverpool" artimiausiu metu turėtų įsigyti 18-metį brazilų vunderkindą Allaną. Šis jaunas futbolininkas "raudoniesiems" gali kainuoti apie 500 tūkstančių svarų sterlingų.

***

"Stoke City" yra linkęs parduoti Asmirą Begovičių Londono "Chelsea" klubui, tačiau tik atveju, jei už vartininką bus sumokėta 8 mln. svarų sterlingų suma ir metams išnuomotas vienas iš šių žaidėjų: Victoras Mosesas, Pattrickas Bamfordas ir Rubenas Loftus-Cheekas. ("The Sun")

***

Londono "Chelsea" krašto puolėjo Juano Cuadrado dienos "mėlynųjų" gretose jau suskaičiuotos. "Super Deporte" teigia, kad futbolininko agentas jau rado naują komandą.

***

Yohanas Cabaye gali grįžti į "Newcastle United", praneša "Newcastle Evening Chronicle". Vis dėlto tas pats šaltinis skelbia, kad dėl prancūzo taip pat kovoja "Crystal Palace", "Roma" ir "West Ham".

***

"Liverpool" centro gynėjas Martinas Škrtelis netrukus turėtų pasirašyti naują kontraktą su klubu, praneša "Liverpool Echo".

***

"Atalanta" sulaukė ne vieno klubo susidomėjimo vartininku Marco Sportiello. "Calciomercato.com" teigimu, vartų sargu domisi "Fiorentina", "Roma", "Napoli" ir "Monaco".

***

OFICIALU: Madrido "Real" antroje komandoje patirties sukaupęs ir lyderių tapęs krašto puolėjas Burgui nuomos pagrindais keliasi į Barselonos "Espanyol".

OFICIALU: "Sunderland" iš Glazgo "Celtic" įsigijo gynėją Adamą Matthewsą.