Liepos 5 d. transferai ir gandai: R. van Persie – per žingsnį nuo persikėlimo į Turkiją

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas „Eurofootball.lt“ ir toliau padeda sekti įvairiausius gandus bei įvykusius sandorius futbolo pasaulyje.

Londono „West Ham“ laimėjo kovą prieš Liverpulio „Everton“, Birmingemo „Aston Villa“ bei „Southamton“ ir įsigys Turino „Juventus“ gynėją Angelo Ogbonną. „Plaktukai“ iš viso sumokės apie 12 mln. eurų („Tuttosport“).

***

Londono „Chelsea“ pradėjo derybas dėl 18-mečio „Fluminense“ saugo Gersono įsigijimo. Tiesa, už jį 17 mln. eurų pasiūlymą jau pateikė „Juve“. Be to, juo domisi „Manchester United“ ir „Barcelona“ („Tuttosport“). „Marca“ tuo tarpu praneša, jog italų pasiūlymas buvo atmestas, o favoritė įsigyti saugą yra katalonų ekipa.

***

„Paris Saint-Germain“ suderino kontrakto sąlygas su Frankfurto „Eintracht“ nariu Kevinu Trappu, tačiau dar reikia susitarti su Vokietijos klubu („Bild“).

***

Milano „Inter“ svarsto galimybę Londono „Tottenham“ komandai pasiūlyti mainus. Į „madų sostinę“ keliautų Erikas Lamela, o priešinga kryptimi – Xherdanas Shaqiri („Mediaset“).

***

„Milan“ ketina 6 mln. eurų metine alga į savo gretas atgal prisivilioti PSG snaiperį Zlataną Ibrahimovičių („Gazzetta dello Sport“).

***

„Man United“ rengia naują pasiūlymą už „Southampton“ saugą Morganą Schneiderliną, nes pirmasis, siekęs 28 mln. eurų, buvo atmestas („The Guardian“).

***

Nepaisant prastos karjeros pradžios „Chelsea“ komandoje, Juanas Cuadrado šią vasarą niekur neišvyks („El Pais“).

***

Santykiai tarp Madrido „Real“ gynėjo Sergio Ramoso bei prezidento Florentino Perezo dar labiau pablogėjo, taigi, tikimybė, kad ispanas paliks „karališkąjį“ klubą tapo realesnė („AS“).

***

„Arsenal“ ir „Liverpool“ kalbėjosi su „Barcos“ krašto puolėjo Pedro agentu. Pats futbolininkas irgi neslepia noro išvykti į Angliją („Sport“).

***

„Man United“ snaiperis Robinas van Persie pasiekė susitarimą su Stambulo „Fenerbahce“ ir persikels į Turkiją kai bus suderintas perėjimo mokestis („The Guardian“).