Liepos 7 d. transferai ir gandai: "Man Utd" už 40 mln. svarų nori įsigyti A.Vidalį

Vasaros futbolininkų perėjimo langas tik prasideda, todėl naujienų portalas"Eurofootball.lt" kasdien Jums pateiks įdomiausius gandus bei naujienas apie galimus ir jau įvykusius žaidėjų transferus.


Milano "Inter" klubas nusitaikė į Olandijos rinktinės saugą Memphis Depay, šiuo metu priklausantį PSV ekipai. Milano komandos prezidentas Erickas Thohiras jau kurį laiką žavisi šiuo futbolininku, tačiau po pasaulio čempionato jo kaina išaugs.

***

Madrido "Real" klubas tikisi, kad komandos gretose pavyks išlaikyti saugą Sami Khedirą. Pranešama, kad Europos čempionai vokietį parduotų tik tuo atveju, jeigu gautų 40 mln. eurų pasiūlymą.

***

"Liverpool" klubas pasiekė susitarimą su "Lille" ekipa dėl belgų puolėjo Divocko Origi perėjimo į Brendano Rodgerso treniruojamos ekipos gretas. Futbolininko kaina viršys 12 mln. eurų.

***

Ispanijos dienraštis Sport skelbia, kad "Fiorentina" krašto saugas Juanas Quadrado kitą sezoną norėtų rungtyniauti "Barcelona" klubo gretose.

***

"Newcastle United" išreiškė susidomėjimą "Manchester United" priklausančiu puolėju Wilfriedu Zaha. Taip pat "šarkos" tikisi jau artimiausiu metu įsigyti dešiniojo krašto gynėją Darylą Janmaatą, kuris komandoje pakeis Mathieu Debuchy.

***

"Fiorentina" į savo komandos gretas norėtų prisivilioti "Man Utd" saugą Marouane'ą Fellainį, tačiau skelbiama, kad "raudonieji velniai" nenori parduoti belgo.

***

Tuo tarpu "Man Utd" klubas nusitaikė į 40 mln. svarų sterlingų vertinamą čilietį Arturo Vidalį iš Turino "Juventus" klubo. Louisas van Gaalas į sandorį galėtų įtraukti krašto saugą Nani.

***

"Manchester City" klubą šią vasarą gali palikti saugas Jackas Rodwellas, siejamas su sugrįžimu į "Everton" ekipą. Futbolininku taip pat domisi "Sunderland".

***

"Arsenal" klubas pasiekė susitarimą su "Barcelona" dėl puolėjo Alexis Sanchezo perėjimo į Londono ekipą, tačiau sandoris dar nėra pabaigtas. Pranešama, kad Katalonijos ekipa laukia, ar "Juventus" permuš "kanonierių" pasiūlymą.

***

"Newcastle" ekipoje rungtyniaujantis Moussa Sissoko aptars ateitį su strategu Alanu Pardew. Futbolininku aktyviai domisi "Monaco" ir "Liverpool" klubai.

***

"Swansea City" akiratyje atsidūrė Glazgo "Celtic" ekipos centro gynėjas Virgilas Van Dijkas, vertinamas 7,5 mln. eurų suma. "Gulbės" šią vasarą gali parduoti puolėją Michu bei gynėją Chico Floresą.

***

Alvaro Negredo, "Manchester City" puolėjas, yra pasiruošęs susimažinti atlyginimą, mat nori grįžti į Ispaniją ir apsivilkti Madrido "Atletico" ekipos marškinėlius.

***

JAV rinktinei pasaulio čempionate atstovavęs gynėjas DeAndre Yedlinas netrukus turėtų pasirašyti sutartį su "Roma" klubu, tačiau nuomos pagrindais liks rungtyniauti MLS čempionate.

***

"Chelsea" klubui priklausantis belgas Romelu Lukaku gali grįžti į "Everton" ekipą. Roberto Martinezas norėtų puolėją įsigyti, o ne išsinuomoti.

***

Be A.Sanchezo bei M.Debuchy Londono "Arsenal" klubas taip pat siekia įsigyti Lėverkuzeno "Bayer" saugą Larsą Benderį.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...