Liepos 9 d. transferai ir gandai: "Barcelona" sulaukė dar vieno rekordinio pasiūlymo iš PSG

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


"Mundo Deportivo" praneša, kad Paryžiaus "Saint-Germain" paruošė 270 mln. eurų pasiūlymą "Barcelona" komandai už saugą Philippe Coutinho. Pats futbolininkas norėtų rungtyniauti kartu su Neymaru, tačiau katalonai nežada priimti pasiūlymo ir brazilui kitą sezoną yra numatę svarbų vaidmenį.

***

Pasak "Marca", Florentino Perezas šiandien susitiks su Madrido "Real" vadovybe ir praneš tai, kad Cristiano Ronaldo yra apsisprendęs palikti Ispanijos sostinę. Tikimasi, kad sandoris oficialiai įvyks jau rytoj.

***

Edenas Hazardas yra pagrindinis kandidatas užimti portugalo vietą ir jau yra numatyta, kad būtent jam iš C. Ronaldo atiteks septintasis numeris. ("Dario Gol")

***

"Napoli" siūlo 15 mln. eurų vertės kontraktą Angeliui Di Maria, kurio ateitis Paryžiaus "Saint-Germain" gretose yra miglota. Be to, argentinietį puikiai žino Carlo Ancelotti - prie jo saugas 2014 metais sužaidė savo karjeros sezoną. ("Mediaset Premium")

***

"Manchester City" sutiko "Leicester" komandai pakloti 60 mln. svarų sterlingų ir dabar tik laiko klausimas, kada apie Riyadą Mahrezą bus pranešta oficialiai. ("Daily Mail")

***

Londono "Arsenal" netrukus pasipildys perspektyviu saugu iš Prancūzijos - "Lorient" klubo atstovu Matteo Guendouzi. 19-metis žaidėjas paliko įspūdį tiek rungtyniaudamas klube, tiek jaunimo rinktinėje. ("Sky Sports")

***

Londono "Chelsea" komandai priklausantis brazilas Kenedy dar sezonui nuomos sutartimi turėtų likti "Newcastle" ekipoje, praneša "Daily Mail".

***

"Nice" saugas Jeanas-Michaelas Seri nesitreniruoja su komanda ir šiuo metu vieši Londone. Kaip praneša "Sky Sports", jis su savo atstovu derasi dėl persikėlimo į "Arsenal" arba "Chelsea".

***

Andrėjus Yarmolenko ruošiasi atlikti medicininį patikrinimą ir pasirašyti sutartį su "West Ham" klubu. Ukrainiečiui dėl įvairių traumų praėjusį sezoną nepavyko įsilieti į Dortmundo "Borussia" gretas. ("Kicker")

***

"Manchester United" ruošiasi pradėti derybas su Eindhoveno PSV dėl pasaulio čempionate blizgėjusio Meksikos rinktinės krašto puolėjo Hirvingo Lozano įsigijimo. ("Daily Star")

***

San Sebastiano "Real Sociedad" derasi su Londono "Arsenal" dėl galimo Nacho Monrealio sugrįžimo į Ispaniją. ("Sunday Mirror")

***

Madrido "Real" neatmeta galimybės šią vasarą pakovoti dėl Harry Kane'o parašo, tačiau klubas supranta, kaip bus sunku derėtis su Danieliu Levy, kuris už anglą prašo 225 mln. eurų. ("Marca")

***

Ispanijos rinktinė liko be vyriausiojo trenerio ir pagrindiniu kandidatu užimti šias pareigas yra įvardijamas buvęs "Barcelona" vairininkas Luisas Enrique. ("Marca")

***

OFICIALU: "Southampton" sutiko vienam sezonui į "La Liga" pirmenybes išsiųsti Guido Carrillo. Jis kitais metais rungtyniaus "Leganes" vienuolikėje.