Lietuvos rinktinė Tbilisyje surengė pirmą treniruotę (VIDEO)

Lietuvos vyrų futbolo rinktinė trečiadienio vakarą surengė pirmąją treniruotę Gruzijoje, kuri vyko futbolo klubo „Zestafoni“ treniruočių centre.

Lietuvos rinktinės trenerio asistentas Igoris Morinas liko patenkintas futbolininkų indėliu pirmojoje treniruotėje: „Pirmoje treniruotėje vyrai pajudėjo su nuotaika. Nors buvo ganėtinai sunki kelionė, tačiau ką norėjome padaryti - įvykdėme. Norime pabandyti vieną kitą naują variantą. Gaila, kad neturime daug laiko, tačiau pasistengsime padaryti kuo daugiau“.

Šeštadienį lietuviai susitiks su Gruzijos rinktine, o po trijų dienų Jerevane žais su Armėnija. Rinktinės vartininkas E.Šetkus pabrėžė, kad kiekvienos rungtynės Lietuvos rinktinei yra labai svarbios ir džiaugėsi, kad šiemet sužaisime net 12 mačų.

„Bus tikrai įdomu pasitikrinti jėgas prieš Gruziją ir Armėniją. Visos rungtynės mums yra svarbios, nepriklausomai nuo to, ar tai būtų kontroliniai, ar oficialūs mačai, ar Tautų lyga. Kiekvienas mačas labai reikalingas mūsų rinktinei. Turime naujų žaidėjų ir pažiūrėsime kaip jie įsilies į komandą. Kiekvienos rungtynės duoda patirties ir yra labai naudingos bei būtinos“, – vardino E.Šetkus.

Priminsime, kad kovo 24 d. Lietuva 17 val. susitiks su Gruzijos rinktine, o po trijų dienų vyks į Jerevaną ir surems ginklus su Armėnija. Šis mačas prasidės 18 val. Lietuvos laiku. Abejas rungtynes transliuos TV6 televizija.