Ligue 1: "Lyon" pergalė prieš "Reims" bei nutrauktas mačas (FOTO, VIDEO)

Šį vakarą pradėti žaisti penki Prancūzijos čempionato susitikimai, tačiau pasibaigė tik keturi. Rungtynės Nicoje tarp vietos klubo bei "Nantes" buvo nutrauktos dėl įspūdingos audros.

Mačas iš pradžių buvo sustabdytas antrojo kėlinio pradžioje rezultatui esant 2-2. Tuomet teisėjai nusprendė laukti ir galutinį sprendimą priimti po 45 minučių. Galiausiai susitikimas buvo nutrauktas, o ekipoms devintojo turo rungtynes teks žaisti iš naujo pradedant rezultatu 0-0.

 

 

 

 

 

 

 

Sirgalių džiaugsmui, kituose stadionuose situacija buvo geresnė. Pirmajame šios dienos mače šalies vicečempionas "Lyon" minimalia persvara įveikė "Reims" futbolininkus bei pakilęs į penktąją turnyrinės lentelės vietą nustūmė varžovus laipteliu žemiau. 

Vieninteliu įvarčiu pasižymėjo taip pat vienuolikos metrų baudinio nerealizavęs Liono komandos puolimo lyderis Alexandre'as Lacazette'as. 

Kiek vėliau "Bastia" klubą įveikęs naujokas "Angers" bent laikinai pakilo net į antrąją vietą ir iki čempionato lyderio "Paris Saint-Germain" priartėjo vos per du taškus. Tiesa, paryžiečiai, kaip ir trečiojoje vietoje atsidūręs "Saint-Etienne", savo rungtynes žais rytoj.

Rezultatai:

“Lyon” 1 – 0 “Reims”
41’ Alexandre Lacazette (“Lyon”) nerealizavo 11 metrų baudinio
[1-0] 44’ Alexandre Lacazette

“Angers” 1 – 0 “Bastia”
[1-0] Billy Ketkeophomphone
43’ Abdoul Razzagui Camara (“Angers”) nerealizavo 11 metrų baudinio

“GFC Ajaccio” 2 – 2 “Toulouse”
[0-1] 22’ Martin Braithwaite
[1-1] 25’ Kevin Mayi
[2-1] 44’ Gregory Pujol
[2-2] 49’ Issiaga Sylla (į savus vartus)

“Nice” – “Nantes” (nutrauktas)
[0-1] 8’ Jules Iloki
[1-1] 21’ Valere Germain
[2-1] 37’ Valere Germain
[2-2] 40’ Adrien Thomasson

“Troyes” 0 – 1 “Guingamp”
[0-1] 81’ Younousse Sankhare
86’ Thomas Ayasse (“Troyes”) pašalintas iš aikštės