"Ligue 1": "Nantes" ir "Marseille" prarado taškus, "Lyon" šventė sunkią pergalę (VIDEO)

Šį vakarą sužaisti trys paskutinieji Prancūzijos čempionato turo susitikimai.

Itin lygi kova vyko tarp "Saint-Etienne" bei "Nantes" futbolininkų, kurie galiausiai išsiskyrė pasidalinę po tašką. 

"Saint-Etienne" futbolininkus čia į priekį 38-ąją minutę puikiu tolimu smūgiu buvo išvedęs Vincentas Pajot, bet Claudio Ranieri auklėtiniai po pertraukos atsigavo ir jų gretose lygybę atstatė Emiliano Sala.

Nors dvikova baigėsi rezultatu 1-1, progų čia išties netrūko viso mačo metu - kamuolys vartuose buvo atsidūręs ir po neįskaityto Leo Lacroix smūgio, o Santy Ngomo šūvis pačioje mačo pabaigoje pergalę galėjo atnešti jau "Nantes" komandai.

Kiek vėliau po pralaimėjimo atsitiesė "Lyon", svečiuose nugalėjęs kol kas aukštą septintąją vietą užimantį "Caen" klubą. 

Įdomu, jog aikštės šeimininkai atliko daugiau smūgių, bet Bruno Genesio kariauna pirmavo jau 10-ąją minutę pasižymėjusio Maxwello Cornet dėka. 

Vėliau jų persvarą padvigubino Mariano Diazas, tad tikslus Ivano Santini smūgis mačo pabaigoje jau nieko nebepakeitė.


Turą užbaigė vakarinis mūšis tarp Pietų Prancūzijos komandų - "Montpellier" ir "Marseille". Čia netrūko kietos kovos, tad teisėjui teko parodyti šešias geltonas korteles.

Pirmoji persvarą įgavo namie rungtyniavusi Monpeljė vienuolikė, kuriai 29-ąją minutę įvartį pelnė Giovanni Sio. Visgi, toks rezultatas neišsilaikė nė iki pertraukos - Hiltonas prieš pat komandoms keliaujant į rubines baudos aikštelėje sužaidė ranka, o Florianas Thauvinas ramiai realizavo 11 metrų baudinį.

"Marseille" aikštėje dominavo ir turėjo visus šansus išsiveržti į priekį, bet varžovai spaudimą atlaikė, tad rungtynės baigėsi lygiosiomis ir "Lyon" tokiu būdu pakilo į antrąją vietą.

Rezultatai:

"Saint-Etienne" 1 - 1 "Nantes"
[1-0] 38' Vincent Pajot
[1-1] 61' Emiliano Sala

"Caen" 1 - 2 "Lyon"
[0-1] 10' Gnaly Maxwell Cornet
[0-2] 54' Mariano Diaz
[1-2] 90' Ivan Santini

"Montpellier" 1 - 1 "Marseille"
[1-0] 29' Giovanni Sio
[1-1] 45' Florian Thauvin (iš 11 metrų baudinio)