"Ligue 1" pergalėmis džiaugėsi "Lyon" ir PSG

Sekmadienį pasibaigė 22-asis Prancūzijos čempionato turas, kurio metu lentelės lyderis "Lyon" sustiprino savo pozicijas, o čempiono titulą ginantis "Paris Saint-Germain" taškais susilygino su antrojoje vietoje žengiančia "Marseille" vienuolike.

Liono komandos futbolininkai namuose rezultatu 2-0 įveikė paskutiniąją vietą užimantį "Metz". Nugalėtojų gretose pasižymėjo puikią sportinę formą demonstruojantis Alexandre'as Lacazette'as bei Corentinas Tolisso.

PSG vėliausiai įvykusiame mače savo ruožtu įveikė ketvirtojoje pozicijoje žengiančią "Saint Etienne" ekipą. Tai - labai svarbi pergalė Laurento Blanco auklėtiniams, nes buvo nugalėtas ne tik vienas lentelės kaimynų, tačiau tai padaryta dar ir svečiuose.

Rungtynių, kuriuose kiek geriau žaidė paryžiečiai, baigtį nulėmė Zlatano Ibrahimovičiaus realizuotas 11 metrų baudinys.

Rezultatai:

"Evian" 1 - 0 "Toulouse"

"Lyon" 2 - 0 "Metz"
29' Guido Milan ("Metz" pašalintas iš aikštės
[1-0] 31' Alexandre Lacazette (iš 11 metrų baudinio)
[2-0] 83' Corentin Tolisso

"Reims" 0 - 0 "Lens"

"Rennes" 1 - 4 "Caen"

"Saint Etienne" 0 - 1 "Paris Saint-Germain"
[0-1] 60' Zlatan Ibrahimovič (iš 11 metrų baudinio)

<!-- BEGIN of Soccerway widget HTML fragment  -->

<!-- Personal code for this widget: 6jnnvtu601XXijytn -->

<iframe src="http://widgets.soccerway.com/widget/free/classic/competition/16/#d=500x450&f=table,table_colmp,table_colmw,table_colmd,table_colml,table_colgf,table_colga,results,fixtures,scroll&cbackground=ffffff&ctext=3a5c02&ctitle=4d7a01&cshadow=dcdbdb&cbutton=A3BA60&cbuttontext=3A5C02&chighlight=4D7A01&tbody_family=Tahoma,Geneva,sans-serif&tbody_size=9&tbody_weight=normal&tbody_style=normal&tbody_decoration=none&tbody_transform=none&ttitle_family=Impact,sans-serif&ttitle_size=13&ttitle_weight=normal&ttitle_style=normal&ttitle_decoration=none&ttitle_transform=none&ttab_family=Tahoma,sans-serif&ttab_size=9&ttab_weight=normal&ttab_style=normal&ttab_decoration=none&ttab_transform=none" width="500" height="450" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></iframe>

<!-- END of Soccerway widget HTML fragment -->