"Liverpool" ir "Man Utd" dvikovoje - nulinės lygiosios (VIDEO)

Pirmadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos paskutinės 8-ojo turo rungtynės.

"Anfield" stadione įvyko neeilinė dvikova - susigrūmė "Liverpool" ir "Manchester United" futbolininkai. Po įnirtingos kovos nugalėtojas šioje akistatoje nepaaiškėjo - komandos išsiskyrė nulinėmis lygiosiomis.

Rungtynes aktyviai pradėjo svečiai iš Mančesterio, tačiau jų atakos ilgai netruko ir "Liverpool" perėmė iniciatyvą. Per pirmąsias 45 minutes geresnes progas turėjo "raudonieji", tačiau pralaužti ledus "Man Utd" gynyboje jiems nepavyko ir įvarčių žiūrovai neišvydo.

Antrasis kėlinys prasidėjo bene identiškai - "raudonieji velniai" spaudė varžovus per pirmąsias penkias minutes, tačiau "Liverpool" vėl perėmė iniciatyvą ir iki pat mačo pabaigos dominavo su kamuoliu.

58-ąją minutę puikią progą išvesti šeimininkus į priekį turėjo saugas Emre Canas, tačiau į jo smūgį reagavo nuostabiai visą susitikimą žaidęs vartų sargas Davidas De Gea.

Dar viena puiki proga buvo sukurta 71-ąją minutę, kai tolimą ir galingą smūgį atliko Philippe Coutinho. Neįtikėtinus sugebėjimus ir vėl parodė D. De Gea - pirštų galais pasiekė kamuolį ir išgelbėjo komandą nuo įvarčio.

Per likusį laiką rimtesnių epizodų tiek prie vienų, tiek prie kitų vartų nebuvo sukurta ir ekipos pasidalino po tašką.

"Liverpool" po lygiųjų į sąskaitą įsirašę 17-ąjį tašką ir lieka ketvirtoje vietoje. "Man Utd" klubui tai buvo 14 tšk. Anglijos pirmenybėse.

Rezultatas:

"Liverpool" 0 - 0 "Man Utd"

Turnyrinė lentelė:


Startinės sudėtys:

"Liverpool": Karius, Clyne, Matip, Lovren, Milner, Henderson, Can, Coutinho, Firmino, Mane, Sturridge.

"Man Utd": De Gea, Valencia, Bailly, Smalling, Blind, Fellaini, Pogba, Rashford, Herrera, Young, Ibrahimovic.