"Liverpool" išplatino pranešimą apie P. Coutinho situaciją (PAPILDYTA - brazilas pasiprašė būti parduotas)

Philippe Coutinho buvo aktyviai siejamas su „Barcelona“ klubu.

Po to kai katalonus paliko Neymaras, „Barca“ ekipa itin įnirtingai ieškojo pamainos brazilui. „Barcelona“ ekipos vadovai buvo nusitaikę į kitą brazilą – P. Coutinho.

Tačiau „Liverpool“ savo lyderio nėra linkę parduoti ir kaip skelbiama atmetė du „Barca“ ekipos pasiūlymus iš kurių vienas siekė 100 mln. eurų.

Atrodo, kad „Liverpool“ taurė persipildė ir jie oficialiame puslapyje išplatino pranešimą, kuriame teigia, kad saugas yra neparduodamas.

„Norime visiems pasiūlyti aiškią mūsų poziciją dėl galimo Philippe Coutinho išvykimo.

Klubas tvirtai stovės ir laikysis savo nuomonės: joks pasiūlymas už Philippe nebus net svarstomas, o jis ir toliau liks „Liverpool“ ekipos klubo nariu kai užsidarys vasaros perėjimų langas“, - rašė „Liverpool“ atstovai.

Papildyta

Tiesa, po išplatinto pranešimo, viskas apsivertė aukštyn kojomis. 

„SkySports“ paskelbė, kad P. Coutinho pasiprašė būti parduotas. Nors „Goal.com“ tokią informaciją neigė, artimas žmogus „Liverpool“ klubui Jamesas Pearce'as patvirtino tokią informaciją.

Tiesa, nepaisant brazilo noro, jis turėtų likti Anglijoje. Kaip skelbiama, „Liverpool“ vadovai žaidėjo prašymo netenkins ir šis liks „Liverpool“ klube.

Pats futbolininkas nežais pirmose „Premier“ lygos rungtynėse su „Watford“ ekipa rytoj. Jurgenas Kloppas patikino, kad tai nėra susiję su jo išvykimu. Saugas jaučia nugaros skausmus ir dėl to buvo nuspręsta jį patausoti.