"Liverpool" išplėšė lygiąsias prieš "Chelsea", "Sunderland" už "Premier" lygos borto paliko "Newcastle" ir "Norwich" (VIDEO)

Trečiadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos trejos atkeltos 30-ojo turo rungtynės.

Įdomiausia dvikova įvyko "Anfield" stadione, kur savo žiūrovų palaikoma "Liverpool" susigrūmė su Londono "Chelsea". Guuso Hiddinko treniruojama komanda pačioje rungtynių pabaigoje išleido pergalę iš savo rankų ir susitikimas baigėsi rezultatu 1-1.

Rungtynes aktyviau pradėjo "Liverpool" komanda, tačiau G. Hiddinko auklėtiniai su atakuojančia sudėtimi neketino užsidaryti gynyboje ir veržėsi varžovų vartų link. 32-ąją minutę svečiams iš Londono pavyko įgyti minimalų pranašumą, kai Edenas Hazardas išmaudė "raudonųjų" gynybą ir klastingu smūgiu pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Antrajame kėlinyje netrūko pavojingų progų tiek iš vienos komandos, tiek ir iš kitos. 89-ąją minutę Pedro galėjo padėti lemiamą tašką šiame susitikime, tačiau nenuginklavo Simoną Mignolet. Per pridėtą teisėjo laiką "Liverpool" neatleido "Chelsea" komandai už jų neišnaudotas progas ir po Asmiro Begovičiaus neužtikrinto žaidimo Christianas Benteke išplėšė tašką "Liverpool" ekipai.

"Liverpool" su 59 taškais lieka aštuntoje pozicijoje ir nuo šeštoje vietoje esančių "West Ham" atsilieka 3 taškais.

Kitose rungtynėse "Sunderland" kiek netikėtai namuose rezultatu 3-0 sutriuškino Liverpulio "Everton". Po pergalės "juodosios katės" užsitikrino 17-ąją vietą ir už "Premier" lygos borto paliko "Newcastle United" su "Norwich City".

"Norwich" namuose rezultatu 4-2 nukovė "Watford", tačiau ši pergalė "kanarėlių" neišgelbėjo. "Sunderland" prieš paskutinį turą savo sąskaitoje turi 38 taškus, o "Newcastle" ir "Norwich" su 34 taškais nebeturi net teorinių šansų pakilti iš iškritimo zonos.

Rezultatai:

"Liverpool" 1 - 1 "Chelsea"
32' [0 - 1] E. Hazard
90' [1 - 1] C. Benteke

"Sunderland" 3 - 0 "Everton"
38' [1 - 0] P. van Aanholt
42' [2 - 0] L. Kone
55' [3 - 0] L. Kone

"Norwich" 4 - 2 "Watford"
11' [0 - 1] T. Deeney
15' [1 - 1] N. Redmond
18' [2 - 1] D. Mbokani
37' [3 - 1] C. Cathcart (į savus vartus)
51' [3 - 2] O. Ighalo
57' [4 - 2] D. Mbokani

Turnyrinė lentelė: