"Liverpool" nugalėjo "Tottenham" ir nutraukė nesėkmių seriją (VIDEO)

19 valandą 30 minučių Anglijos "Premier" lygoje įvyko septintoji intriguojanti 25-ojo turo dvikova.

Iš nesėkmių liūno niekaip neišsikapstanti "Liverpool" ekipa savo aikštėje priėmė Londono "Tottenham" futbolininkus. Jurgeno Kloppo auklėtiniams galiausiai pavyko nutraukti nesėkmių seriją - Sadio Mane dublis atnešė pergalę rezultatu 2-0.

Per pirmąsias 10 minučių abi komandos žaidė agresyviai ir demonstravo aukštą žaidimo tempą, tačiau "raudonieji" vėliau įjungė aukštesnę pavarą ir per kelias minutes užbaigė rungtynes.

16-ąją minutę po puikaus Giorginio Wijnaldumo perdavimo į priekį pasileidęs Sadio Mane tiksliu smūgiu nuginklavo Hugo Llorisą ir išvedė šeimininkus į priekį.

"Tottenham" po praleisto įvarčio tapo dar labiau pažeidžiamas ir vos po dviejų minuičų S. Mane pasiekė antrąjį įvartį. Po greitos atakos "Liverpool" atliko net kelis pavojingus smūgius, tačiau vartus gelbėjo H. Llorisas. Vis dėlto visiškai laisvas likęs senegalietis dar kartą pasiuntė kamuolį į varžovų vartus.

Užsivedę "Liverpool" futbolininkai sustoti neketino ir toliau pavojingai atakavo. Tas pats S. Mane vos per kelias minutes galėjo pasižymėti "hat-tricku", tačiau kamuolys praskriejo visai šalia virpsto.

Antrajame kėlinyje "Tottenham" bandė sugrįžti į rungtynes, tačiau "Liverpool' žaidė solidžiai ne tik puolime, bet ir gynyboje. Joelio Matipo ir Lucaso Leiva duetas puikiai tvarkėsi su bet kokiu pavojingu epizodu.

Per likusį laiką net daugiau pavojingų progų sukūrė aikštės šeimininkai, dar pirmajame kėlinyje įgiję dviejų įvarčių pranašumą. Rungtynių pabaiga buvo itin rami - abi komandos susitaikė su rezultatu ir susitikimas baigėsi "Liverpool" pergale.

Pergalę iškovojęs ir penkių nelaimėtų rungtynių seriją nutraukęs "Liverpool" su 49 taškais bent laikinam sugrįžo į ketvirtąją poziciją. "Tottenham" lieka antroje pozicijoje, tačiau po pralaimėjimo greičiausiai pasitrauks iš kovos dėl titulo.

Rezultatas:

"Liverpool" 2 - 0 "Tottenham"
16' [1 - 0] S. Mane
18' [2 - 0] S. Mane

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/MFelLU7xaz4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...