"Liverpool" nutraukė "Man Utd" pergalių seriją "Premier" lygoje (VIDEO)

18 valandą Lietuvos laiku Anglijos "Premier" lygos pirmenybėse buvo sužaistos paskutinės 21-ojo turo rungtynės.

"Old Trafford" stadione susigrūmė du vienas kitą gerai pažįstantys varžovai - "Manchester United" prieš "Liverpool". Jurgeno Kloppo auklėtiniai rungtynių pabaigoje išleido pergalę iš savo rankų, tačiau nutraukė pergalingą "raudonųjų velnių" žygį.

Visą rungtynių laiką aikštėje virė atkakli kova, tačiau nei vieni, nei kiti ryškaus pranašumo neturėjo. Per pirmąsias susitikimo 20 minučių nei vienai komandai sukurti kažko pavojingo taip ir nepavyko.

Vis dėlto svečiai iš Liverpulio 26-ąją minutę sulaukė varžovų dovanėlės - Paulis Pogba sužaidė ranka baudos aikštelėje ir į Davido De Gea vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kurį sėkmingai realizavo ir "Liverpool" į priekį išvedė Jamesas Milneris.

Dar pirmajame kėlinyje P. Pogba galėjo sulaukti griežtos teisėjo bausmės, tačiau Michaelas Oliveris pro akis praleido itin negražų prancūzo poelgį prieš Jordano Hendersoną.

Antrajame kėlinyje "Man Utd" gretose pasirodė Wayne'as Rooney, kuris pakeitė blankiai rungtyniavusį Michaelį Carricką. Per kitas 45 minutes šeimininkai buvo kur kas agresyvesni ir daugiau laiko praleido su kamuoliu.

"Man Utd" stengėsi pasiekti išlyginamąjį įvartį, tačiau "Liverpool" laikėsi ir progai esant sukurdavo pavojingas kontraatakas.

84-ąją minutę Jose Mourinho auklėtiniai pasiekė savo - Marouane'as Fellaini pataikė į virpstą, kamuolys atšoko prie Antonio Valencia kojų, o šis pakėlė kamuolį Zlatanui Ibrahimovičui, kuris tiksliu smūgiu galva išlygino rezultatą.

Per likusį rungtynių laiką šiek tiek pavojingesni buvo "Liverpool" futbolininkai. Gerą progą turėjo Georginio Wijnaldumas, tačiau olandui pačioje susitikimo pabaigoje pritrūko jėgų atlikti stiprų smūgį - D. De Gea neturėjo sunkumų.

Po lygiųjų "Liverpool" nutraukė "Man Utd" pergalių seriją, kuri "Premier" lygoje truko šešias rungtynes iš eilės. "Liverpool" su 45 taškais užima trečiąją poziciją, o "Man Utd", turintis 40 taškų, tenkinasi šeštąją vieta.

Rezultatas:

"Man Utd" 1 - 1 "Liverpool"
27' [0 - 1] J. Milner (11 m. baudinys)
84' [1 - 1] Z. Ibrahimovič

Turnyrinė lentelė:


Startinės sudėtys:

"Man Utd": De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Darmian, Carrick, Herrera, Martial, Pogba, Mkhitaryan, Ibrahimovic.

"Liverpool": Mignolet, Alexander-Arnold, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Can, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Origi.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...