"Liverpool" planai transferų rinkoje - išties ambicingi

Pastaruoju metu jau beveik nekilo abejonių, kad "Liverpool" papildys "Roma" žvaigždė Mohamedas Salah, o dabar žiniasklaidoje pasirodė žinių apie dar ambicingesnius "raudonųjų" taikinius.

Pasak Portugalijos sporto dienraščio "A Bola", Mersisaido klubas yra pasirengęs pateikti naują pasiūlymą už Lisabonos "Sporting" talentą Gelsoną Martinsą. 

Pirmuoju bandymu šio krašto puolėjo įsigyti nepavyko, bet "Liverpool" nusprendė už 22-ejų metų futbolininką pakloti 44 mln. svarų sterlingų.

Tuo tarpu Prancūzijos dienraštis "Le Parisien" rašo, jog "raudonųjų" treneris Jurgenas Kloppas trokšta prisivilioti buvusį auklėtinį Pierre'ą-Emericką Aubameyangą.

Nors Dortmundo "Borussia" puolimo lyderis praėjusią vasarą pasirodė per brangus net "Manchester City", "Liverpool" savininkai yra pasiryžę už jį sumokėti 70 mln. eurų.

Abu šie naujokai varžovams skamba išties grėsmingai, ypač pridėjus Mohamedą Salah. 

Martinsas šį sezoną per 44 susitikimus visuose turnyruose pelnė septynis įvarčius bei atliko 14 rezultatyvių perdavimų. Aubameyangas savo ruožtu sužaidė 46 rungtynes ir per jas įmušė net 40 kartų, o dar penkiskart tiksliai asistavo ekipos draugams.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...