"Liverpool" skėlė antausį "Bayern" ekipai, "Napoli" nusileido "Atletico" (VIDEO)

Vokietijoje šiandien startavo draugiškas "Audi Cup" turnyras, kuriame varžosi keturi klubai - Miuncheno "Bayern", "Liverpool", "Napoli" ir Madrido "Atletico".

Pirmasis susitikimas įvyko tarp "Atletico" ir "Napoli" futbolininkų. Italai pirmieji įsiveržė į priekį šiose rungtynėse, tačiau Diego Simeone auklėtiniai sugebėjo atsitiesti ir pasiekti pergalę rezultatu 2-1.

34-ąją minutę Lenkijos rinktinės snaiperis Arkadiuszas Milikas turėjo progą išvesti į priekį "Napoli", tačiau nesugebėjo tiksliai atlikti 11 metrų smūgio.

Vis dėlto 56-ąją minutę Neapolio miesto ekipa pasiekė savo pirmąjį įvartį - po aukšto Faouzi Ghoulamo perdavimo puikų įvartį vienu lietimu pasiekė ispanas Jose Callejonas.

Tačiau net ir nuostabus įvartis "Napoli" nuo pralaimėjimo neišgelbėjo - 72-ąją minutę Fernando Torresas rezultatą išlygino, o pergalę 81-ąją minutę atnešė tikslus Luciano Vietto smūgis į varžovų vartus.

Kitose rungtynėse savo žiūrovų akivaizdoje žaidęs Miuncheno "Bayern" sulaukė "Liverpool" antausio - Jurgeno Kloppo auklėtiniai rezultatu 3-0 sutriuškino bavarus.

7-ąją minutę "raudonuosius" į priekį išvedė Sadio Mane, o pranašumą 34-ąją minutę galva padidino Mohamedas Salah. Galutinis ir skaudus smūgis "Bayern" ekipai buvo suduotas rungtynių pabaigoje, kai savo įvartį pasiekė Danielis Sturrdge'as.

Rezultatai:

"Atletico" 2 - 1 "Napoli"
56' [0 - 1] J. Callejon
72' [1 - 1] F. Torres
81' [2 - 1] L. Vietto
34' A. Milik ("Napoli") nerealizavo 11 m. baudinio

"Bayern" 0 - 3 "Liverpool"
7' [0 - 1] S. Mane
34' [0 - 2] M. Salah
83' [0 - 3] D. Sturridge

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10495281" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>