L.Messi pašiepęs C.Ronaldo: žmonės nėra akli ir stebi rungtynes

Pirmadienį Ciuriche (Šveicarija) buvo surengta iškilminga FIFA geriausiųjų 2016 metų apdovanojimų ceremonija, kurioje paskelbtas Metų žaidėjas, rašo lrytas.lt

Didelės intrigos neįvyko – prizą atsiėmė Portugalijos rinktinės narys ir Madrido „Real“ ekipos puolėjas 31-erių Cristiano Ronaldo. Geriausią FIFA futbolininką įvardijo pats pasaulinės organizacijos vadovas Gianni Infantino. Tačiau savo kalboje garsus futbolininkas įgėlė „Barcelona“ žvaigždei Lioneliui Messi.

„Norėčiau padėkoti Portugalijos rinktinei, Madrido „Real“ komandai, savo treneriui, šeimai, kuri atvyko čia, mano sūnui, mano mamai ir broliams. 2016 metai buvo geriausi mano karjeroje, o apdovanojimai rodo, kad žmonės nėra akli ir stebi rungtynes.

Laimėjau titulus tiek su nacionaline komanda, tiek su klubu demonstruodamas gerą individualų žaidimą, todėl negaliu pamiršti tokių nuostabių metų. Ačiū visiems, kurie balsavo už mane“, – atsiėmęs prizą sakė C.Ronaldo.

Baigdamas jis neužmiršo paminėti ir savo pagrindinio oponento ir penkis kartus geriausiu Metų futbolininku rinkto Lionelio Messi. Portugalas neįvardijo argentiniečio, tačiau ir taip buvo aišku, kokį akmenį jis ridena į „Barcelona“ daržą.

„Gaila, kad kai kurių „Barcelona“ žaidėjų tarp mūsų nėra, tačiau tai galima suprasti. Galima suprasti, kodėl jie ne čia“, – kalbėjo šypsodamasis C.Ronaldo, lyg teigdamas, kad rinkimai jau ir taip buvo nuspėjami.

lrytas.lt