Londono derbyje - triuškinanti "Arsenal" pergalė (VIDEO)

19 valandą 30 minučių Lietuvos laiku įvyko aštuntoji Anglijos "Premier" lygos 6-ojo turo dvikova.

"Emirates" stadione susitiko dvi Londono ekipos - "Arsenal" prieš "Chelsea". Pirmajame kėlinyje lyg ant sparnų rungtyniavę "kanonieriai" rezultatu 3-0 sutriuškino Antonio Conte auklėtinius.

Nuo pat rungtynių pradžios "kanonieriai" aktyviai spaudė varžovus jų aikštės pusėje ir jau 3-ąją minutę pavojingai iš maždaug 18 metrų smūgiavo Santi Cazorla. Vis dėlto Thibaut Courtois reagavo į ispano smūgį.

Ilgai pirmojo įvarčio "Emirates" stadione susirinkusiems sirgaliams laukti neprireikė - 11-ąją minutę po Gary Cahillo klaidos į priekį pasileidęs Alexis Sanchezas perkėlė kamuolį per vartininką ir išvedė šeimininkus į priekį.

Užsivedę "kanonieriai" sustoti ties vienu įvarčiu neketino ir 14-ąją minutę "Chelsea" buvo pasiųstas į nokdauną. Į baudos aikštelę įkirtęs Hectoras Bellerinas atliko tikslų perdavimą Theo Walcottui, kuriam beliko tik nukreipti kamuolį į varžovų ginamus vartus.

22-ąją minutę arti tikslo pelnyti pirmąją įvartį "Chelsea" gretose buvo Willianas, tačiau jo smūgiuotas kamuolys praskriejo šalia vartų. 40-ąją minutę Mesutas Ozilas smeigė vinį - po aukšto A. Sanchezo perdavimo vokietis atliko smūgį ir pasiuntė trečiąjį įvartį į "mėlynųjų" ekipos vartus.

Antrajame kėlinyje įvarčių daugiau nebuvo pelnyta, tačiau "Arsenal" buvo toks pat aktyvus. 68-ąją minutę į T. Walcotto smūgį reagavo T. Courtois.

83-ąją minutę puikią progą pasiekti paguodos įvartį turėjo po keitimo pasirodęs Michy Batshuayi. Belgas vienas su kamuoliu pabėgo į priekį, tačiau jam pergudrauti patyrusio Petro Čecho nepavyko.

Pergalę iškovojęs "Arsenal" pakilo į trečiąją vietą ir kartu su "Liverpool" bei "Everton" turi po 13 taškų. "Chelsea" ekipai tai buvo antrasis pralaimėjimas iš eilės. A. Conte treniruojama komanda nukrito į aštuntąją poziciją.

Rezultatas:

"Arsenal" 3 - 0 "Chelsea"
11' [1 - 0] A. Sanchez
14' [2 - 0] T. Walcott
40' [3 - 0] M. Ozil

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/9761603" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...