L.Suarezas: "Camp Nou" stadione galime įveikti Madrido "Real"

"Barcelona" puolėjas Luisas Suarezas neabejoja, kad katalonai vis dar gali pavyti Madrido "Real" klubą Ispanijos "Primera" pirmenybėse.

Carlo Ancelotti treniruojama ekipa praėjusį savaitgalį pasinaudojo "Barcos" pralaimėjimu prieš "Malaga" ir savo pranašumą padidino iki 4 taškų. Pirmasis "El Clasico" Madride šį sezoną pasibaigė "baltųjų" pergale 3-1, tačiau urugvajietis įsitikinęs, kad kovo 22-ąją dieną "Camp Nou" stadione panašaus scenarijaus nebus.

"Madrido "Real" yra Madrido "Real". "Primeroje" jie taškų taip lengvai nepraras, bet jų vis dar laukia rungtynės "Camp Nou" stadione, kuriame turėsime puikų šansą sumažinti atsilikimą".

"Žinoma, tikimės, kad taškus jie praras dar iki atvykstant į Barseloną. Svarbiausia, kad mes laimėtume kiekvieną mačą", - teigė L.Suarezas.

Urugvajaus rinktinės narys neslepia noro su katalonais šį sezoną iškovoti tris svarbiausius titulus - Čempionų lygą, "Primera" ir Karaliaus taurę.

"Aš noriu laimėti viską", - pareiškė puolėjas. - Tai tiek komandos, tiek mano noras. Neteikiu pirmenybės "Primera" čempionatui ar Čempionų lygai, bet noriu šiuose turnyrose triumfuoti".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...