"Ludogorets" treneris: nepanikuojame ir vis geriname sportinę formą

Pirmose antrojo Čempionų lygos atrankos etapo rungtynėse antausį gavusių Razgrado „Ludogorets“ ekipos futbolininkų vedlys Georgis Dermendžijevas tiki savo komandos galimybėmis atsitiesti atsakomajame mače.

Trumpoje spaudos konferencijoje 62-ejų metų patyręs specialistas lakoniškai atsakinėjo į klausimus ir teigė, jog komanda sieks atsitiesti tiek po nesėkmingo mačo Vilniuje, tiek priversti sirgalius užmiršti dar ir gegužės mėnesį nesėkmingai susiklosčiusią Bulgarijos taurės finalo akistatą, kurioje buvo 1:2 nusileista Plovdivo „Botev“ klubui.

„Nejaučiu spaudimo, kadangi tokia yra mano profesija. „Ludogorets“ turi patirties Čempionų lygoje, tad žaidėjai nepuola į paniką. Komanda rytojaus rungtynėms bus gerai pasiruošusi, futbolininkai kiekvieną dieną įgauna vis geresnę sportinę formą, o pralaimėtos rungtynės mus vis labiau motyvuoja. Visgi futbole visko nutinka, tad rytojaus mačas bus nenuspėjamas“, – pasakojo G.Dermendžijevas.

Strategas taip pat nebuvo linkęs atskleisti visų kortų savo šalies žiniasklaidai ir išreiškė pasitikėjimą savo treniruojama komanda: „Žaisime su komanda, turinčia pranašumą po pirmų rungtynių. Esu nusiteikęs optimistiškai, jei toks nebūčiau – nestovėčiau priešais jus. Šiuo metu apie pokyčius nekalbėsiu – viskas paaiškės rungtynių dieną, nors jei jų ir bus, jie neturėtų būti ryškūs. Komanda yra geros nuotaikos ir atsakingai ruošiasi artėjančiai kovai. Rytoj sužinosime, ar žais Cicinho ir Svetoslavas Dyakovas – jie kartu treniruojasi su komanda ir rengiasi artėjančiomis rungtynėms.“

Atsakomoji „Ludogorets“ ir FK „Žalgirio“ akistata įvyks rytoj, liepos 19-ąją dieną. Dvikovą LRT kanalu futbolo sirgaliai galės stebėti nuo 21 val.